Νίκη Κατωπόδη: “Οι λόγοι παραίτησης μου”


ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

 

Την Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2020 υπέβαλα την παραίτησή μου από τακτικό μέλος του διοικητικού συμβουλίου  της ΔΕΠΟΚΑΛ στον πρόεδρό της κον Στυλιανό Ρόκκο , πρωτίστως ως συνέπεια των αρχών μου και δευτερευόντως  για λόγους ευθιξίας, καθώς θεωρώ την προ  δύο ημερών ανάρτησή του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ιδιαιτέρως προσβλητική  προς το πρόσωπό μου .

Σήμερα Τετάρτη  7 Οκτωβρίου 2020  υπέβαλα την παραίτησή μου από τη θέση της αντιδημάρχου Κοινωνικής Πρόνοιας και της προέδρου των Σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης  στον Δήμαρχο Λευκάδος  Κον. Χαράλαμπο Καλό καθώς και στον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κον. Ρόκκο Στυλιανό αντίστοιχα.

Όπως ξεκάθαρα αναφέρω στην παραίτησή μου λόγοι πέραν των δυνατοτήτων μου καθιστούν αδύνατο να υπηρετώ την τοπική αυτοδιοίκηση από τη θέση της  αντιδημάρχου, καθώς και της προέδρου των σχολικών επιτροπών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, τουλάχιστον με τις προϋποθέσεις που θεωρώ απαραίτητες να ισχύουν για να υπάρχει ποιοτική, πλήρης και  αποτελεσματική εξυπηρέτηση τόσο  στα προβλήματα των συνδημοτών μου , όσο  και στα προβλήματα της εκπαιδευτικής κοινότητας .

Παραμένω ενεργή και μάχιμη δημοτική σύμβουλος στην παράταξη ‘Σύγχρονη Λευκάδα’  όπου και θα είμαι πάντα αρωγός τόσο του Δημάρχου  όσο και των Αντιδημάρχων σε κάθε προσπάθεια που θα αποσκοπεί στο καλό του δήμου μας και των συνδημοτών μου.

 

                                                                                       Νίκη Φ. Κατωπόδη

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Στην προ μηνων αστοχια που εκανε η ΔΕΠΟΚΑΛ και προσωπικα ο προεδρος της εκτελωντας εντολες Δημαρχου δεν σας ειδα ομως να παραιτηθειτε ολοι σας.Απλα οταν σας ξεσκαπασανε στο δημοτικο συμβουλιο τρεχατε ολοι να κρυφτειτε σαν τις βρεγμενες γατες.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.