Νέα συνεργασία για Α.Ο. Καρυάς


ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΡΥΑΣ
Δελτιο Τυπου.
Ο Α.Ο Καρυάς θα ήθελε να ενημερώσει το φίλαθλο κοινό ότι η προετοιμασία ενόψει της νέας χρονιάς 2019-2020 ξεκινάει στις 2 Σεπτεμβρίου με την πρώτη συγκέντρωση στις 18:30 στο 7×7 της Πόλης (επί της οδού αναπαύσεως) και απο Τριτη ξεκιναμε προπονησεις στο γηπεδο Σφακιωτων.

Επισης ανακοινώνουμε την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Κούρο ο οποίος θα αποτελεί βασικό μέρος του προπονητικού team.
Πρόκειται για έναν παλαιμαχο ποδοσφαιριστη ο οποίος έχει συμμετάσχει σε όλες τις επαγγελματικές κατηγορίες της χώρας μας και τα τελευταία χρόνια έχει ενεργό ρόλο σε ποδοσφαιρικες ακαδημίες της περιοχής μας.

Ευχόμαστε στους αθλητές και στο προπονητικό επιτελείο του Α.Ο. Καρυας υγεία, δύναμη και καλή επιτυχία στην πραγματοποίηση των στόχων και των φιλοδοξιών που υπάρχουν για την προσεχή αγωνιστική σεζόν.

Καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλους!

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25607 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η ομάδα τραβάειη δεν τραβάει ?
    Για να τραβήξει πρέπει να τα’ι’στούνε τα άλογα όχι με αγριοκόκι ( βίκο) αλλά μέ βρώμη.Υπάρχει βρώμη ( δηλαδή γκαφρά ) στο χωριό για να διατεθεί για την ομάδα?? Να βάλουν όλοι οι παράγοντες και οι επαγγελματίες γκαφρά , για να ταιστούν τα άλογα και ο προπονητής να τραβήξουν.Ο ΑΟ Καρυάς να ανοίκει λογαριασμό σε τράπεζα για την συμμετοχική χορηγία όλων των Καρσάνων απανταχού και να μαζευτούν γκαφρά να τραβήξει η ομάδα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.