Ν.Ε Ανεξάρτητων Ελλήνων Λευκάδας: O Λαός έχει μνήμη!


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είναι να το σκέπτεται  σοβαρά κανείς αν αξίζει ν απαντά σ’ αυτούς (Ν.Δ), που επένδυσαν στην αποτυχία της χώρας κι έχασαν και βέβαια όταν, μη διαθέτοντας και το κατάλληλο χιούμορ, ενοχλούνται όταν αποκαλύπτεται η προπαγανδιστική τακτική τους ακόμα και σε ήσσονος σημασίας θέματα, όπως η έκφραση της τοπικής τους επικοινωνιακής καμπάνιας!

Όμως , μας …κτύπησαν αλύπητα… γιατί δε ξέρουμε τι συμβαίνει στη βουλή ή γιατί αποκαλύπτουμε ότι η κυβέρνηση δεν φοβάται κανένα βουλευτή , προκειμένου η ίδια να κάνει τα αυτονόητα  και επί πλέον, δεν πιέζεται από κανένα πολιτικό χώρο και ειδικά από αυτόν  και τους φορείς του, που  με δακρύβρεκτη επιστολή από τα κροκοδείλια δάκρυα τους, μας απευθύνουν με έπαρση παρατηρήσεις λες και δεν είναι οι κύριοι υπεύθυνοι που κυβέρνησαν  τον τόπο , πολλά από  τα τελευταία 40 χρόνια , που συσσώρευσαν όλα τα σημερινά δεινά στο λαό (που νομίζουν ότι ξεχνά) δημιουργώντας του ψεύτικες προσλαμβάνουσες παραστάσεις!

Έλα όμως που ο λαός δεν έχεικοντή μνήμη και ξέρει πολύ καλά ποιος τα τελευταία 5 χρόνια τον φόρτωσε με 62 δις μέτρα , 40% περικοπές σε μισθούςσυντάξεις, ποιος άδειασε τα ασφαλιστικά ταμεία ,ποιος έστειλε το 60% των νέων στην ανεργία με… τις λάθος συνταγές, ποιοι πήραν τις μίζες και ποιοι τους κάλυπταν, ποιοι τάιζαν την μεγάλη κρατικοδίαιτη ιδιωτική οικονομία , ποιοι έκλεισαν 300.000 επιχειρήσεις , ποιοι έδιωξαν 250.000 νέους στο εξωτερικό, ποιοι άφησαν τη χώρα χωρίς ταμειακά αποθέματα κι έλλειμμα 9% από 6% που ήταν το 2010, κλπ κλπ κλπ.

Έχουν δε το …κουράγιο να τα συγκρίνουν με τα 5.4 δις για 3 χρόνια, που , έκλεισε  η συμφωνία με τους δανειστές και βέβαιαέχουν ταυτιστεί πλήρως με το ΔΝΤ, νομίζοντας ότι έτσι θ ανατρέψουν την κυβέρνηση, όχι για να σώσουν τον τόπο, αλλά πιο πολύ για να σώσουν το σαρκίο τους, από την τιμωρία που έρχεται για τις μίζες , το φαγοπότι, την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος σε θαλασσοδάνεια, τα δανεικά κι αγύριστα των καναλαρχών, αλλά και των κόμματων τους.

Η ιδέα και μόνο ότι αυτή η κυβέρνηση κατάφερε ν’αλλάξει συσχετισμούς στην Ευρώπη και ότι θα επιβιώσει , ότι πιθανότατα θα πετύχει κι απομείωση του χρέους, ότι θα ρίξει 12 δισεκατομμύρια στην αγορά για το 2016, ότι θα επιστρέψει  μεγάλο μέρους των οφειλών του δημοσίου σε ιδιώτες, ότι κατάφερε να ξαναξεκινήσει τα μεγάλα έργα, ότι επέτυχε την μεγαλύτερη απορροφητικότητα στα ευρωπαϊκά προγράμματα , κι ότι τα οφέλη από όλα αυτά,αλλά και από άλλα, θα επιστρέψουνσύντομα στο λαό,τους έχει περιλούσει με κρύο ιδρώτα και κάνουνοτιδήποτε για να μην παραμείνει στην εξουσία. Πλανώνταιπλάνηοικτρά! Κι η θλίψη γνωρίζουμε όλοι τι γεννά!

Ζούμε όλοι το κύκνειο άσμα μιας πολιτικής και οικονομικής κλίκας που καταλήστεψε τον Ελληνικό λαό και έφτασε το χρέος στα μη βιώσιμα επίπεδα του 175%. Δε δίστασαν να θυσιάσουν ακόμα και πρόσφατο αρχηγό τους , δεχόμενοι ως αληθή τα παραποιημένα στοιχεία της ΕΛΣΤΑΤ κι αποδέχτηκαν να συνεργαστούν με πολιτικούς που μέχρι πριν την συνεργασία αποκαλούσαν λαμόγια και μιζαδόρους.

Η σοβαρότητα της πολιτικής ανάλυσης και η αξιοπιστία της δημοσιογραφικής ενημέρωσης που παρέχουν στους οπαδούς τους, τα  στελέχη της ΝΔ, κρίνεται καθημερινά , ζυγίζεται και βρίσκεται ελλιποβαρής, αφού διαπνέεται από πνεύμα Γκαίμπελς- Μουρούτη και μονταζιέρας. Ας μη χάνουν τη ψυχραιμία τους  κι ας καταλάβουν ότι είναι γνωστό τοις πάσι, πως η διαστρεβλωμένη ενημέρωση σχετικά με τα γεγονότα, με μισές ή και λιγότερο αλήθειες επενδεδυμένες με τα κατάλληλα ψέματα, από ντόπιους κι όχι μόνο κονδυλοφόρους, αποτελεί το τελευταίο καταφύγιο της διαπλοκής.

Όχι τίποτε άλλο , αλλά το καταλάβαμε ότι το κάνετε για να διασκεδάσουμε.  Όμως κουράσατε και κουραστήκαμε, βρείτε άλλο παιγνίδι. Ως τότε μην παραμένετε θλιβεροί ουραγοί στις πόρτες των υπουργείων για ν ανακοινώσετε προειλημμένες αποφάσεις, ως αποτέλεσμα των …ενεργειών σας!

Σ.Ε  ΑΝΕΛ ΛΕΥΚΑΔΑΣ

About Ομάδα Σύνταξης 28461 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.