Ν.Δ. Λευκάδας: Είναι προφανές ότι η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ Λευκάδας δεν είναι καλά ενημερωμένη σχετικά με το τι συμβαίνει στην Βουλή.


Αφού πρώτα οι βουλευτές των ΑΝΕΛ ψήφισαν στο σύνολό του το ασφαλιστικό νομοσχέδιο καταδικάζοντας τον ελληνικό λαό στη φτώχεια, αναγκάζοντάς τον να σφίξει κι άλλο το ζωνάρι, έρχεται τώρα η Συντονιστική Επιτροπή Λευκάδας του κόμματός τους να εκμεταλλευτεί πολιτικά την υπόθεση απαλλαγής από τον ΕΝΦΙΑ των σεισμόπληκτων του νησιού μας.

 

Είναι προφανές ότι η Συντονιστική Επιτροπή των ΑΝΕΛ Λευκάδας δεν είναι καλά ενημερωμένη σχετικά με το τι συμβαίνει στην Βουλή. Η τροπολογία για την απαλλαγή του ΕΝΦΙΑ των σεισμόπληκτων της Λευκάδας για τα έτη 2015/2016 που πέρασε στο Ασφαλιστικό Νομοσχέδιο ψηφίστηκε ομόφωνα από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Νέας Δημοκρατίας έπειτα από εισήγηση του Βουλευτή Λευκάδας, κ. Αθανασίου Καββαδά, και έγκριση του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.

 

Οι Λευκαδίτες γνωρίζουν ότι ο Βουλευτής του νομού μας και Αναπληρωτής Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας έχει ασκήσει μήνες τώρα έντονες πιέσεις στους αρμόδιους Υπουργούς, έχει καταθέσει δύο ερωτήσεις για το συγκεκριμένο θέμα, ενώ μια ημέρα πριν από την κατάθεση της τροπολογίας μίλησε από το Βήμα της Βουλής συγκεκριμένα για την κατάργηση του ΕΝΦΙΑ των σεισμόπληκτων της Λευκάδας.

 

Η Νέα Δημοκρατία έβαζε, βάζει και θα βάζει πάντα,  το καλό του τόπου και της χώρας μας, πάνω από μικροπολιτικές σκοπιμότητες.

 

 

Νομαρχιακής Διοικούσας Επιτροπής

Νέας Δημοκρατίας Λευκάδας

About Ομάδα Σύνταξης 28458 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.