Μπαράζ επενδύσεων σε νέα ξενοδοχεία–Επενδύσεις και στην Λευκάδα


Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι επενδύσεις στον τουριστικό τομέα με δεκάδες νέα εγχειρήματα σε εξέλιξη που περιλαμβάνουν την μετατροπή παλαιών κτιρίων σε σύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες.

Δεκάδες αιτήματα για την μετατροπή κτιρίων σε ξενοδοχεία έχουν εγκρίνει οι αρμόδιες αρχές ενώ παράλληλα, καταγράφονται περιπτώσεις αλλαγής χρήσης ξενοδοχείου σε κατοικία, κτιρίου σε πολιτιστικό χώρο αλλά και παλαιών εγκαταστάσεων σιδηροδρομικού σταθμού σε ξενοδοχείο με τη προσθήκη βαγονιών-διαμερισμάτων! Οι σχετικές αποφάσεις αφορούν σε κτίρια που βρίσκονται μεταξύ άλλων σε Αθήνα, Σαντορίνη, Κέρκυρα, Νάξο, Λευκάδα, Κύθνο, Καλαμάτα, Ηλεία, Δυτική Μάνη και Δημητσάνα.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.