Μήνυμα υποψήφιας βουλευτή ΚΙΝΑΛ Σεβαστής Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα…


Συνδημότισσες και συνδημότες

Έντονα πολιτικοποιημένη και ενεργό μέλος της τοπικής μας κοινωνίας για τριάντα και πλέον χρόνια, υπηρέτησα τα κοινά ως Δήμαρχος Καρυάς επί μια τετραετία με γνώμονα τις αξίες της ελληνικής κοινωνίας και τις παραδόσεις του πολιτικού πολιτισμού μας.

Πριν λίγες ημέρες αποδέχθηκα την πρόταση του Κινήματος Αλλαγής, να είμαι υποψήφια βουλευτής στη Λευκάδα με το Κίνημα Αλλαγής, το ΠΑΣΟΚ.

Τον προοδευτικό, δημοκρατικό πολιτικό χώρο που συνέβαλε τα μέγιστα στην ανάπτυξη της Ελλάδας και στον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της από την μεταπολίτευση έως τις μέρες μας.

Πιστεύω πως η ανάπτυξη νησιωτικών πολιτικών οφείλει να συμπεριλάβει και τα δικά μας νησιά (Λευκάδα, Μεγανήσι, Κάλαμο και Καστό) με την υιοθέτηση έξυπνων πολιτικών που θα στηρίξουν τόσο τα νησιά μας όσο και τους νησιώτες τους.

Πιστεύω πως η ισόρροπη βιώσιμη ανάπτυξη της Λευκάδας αποτελεί μονόδρομο για να επιτευχθεί η επιθυμητή από όλους ποιότητα έναντι της ποσότητας του τουριστικού προϊόντος των νησιών μας.

Πιστεύω ότι οι τομείς του Πολιτισμού, της Παράδοσης, του Τουρισμού, των Υπηρεσιών, του Περιβάλλοντος, του Αθλητισμού, της Ψηφιακής Τεχνολογίας, της Πρωτογενούς Παραγωγής και Μεταποίησης μπορούν να συνδυαστούν και να θεωρηθούν ως προκλήσεις που μπορούν να μετατραπούν σε ευκαιρίες ανάπτυξης νέων παραγωγικών δραστηριοτήτων και θέσεων εργασίας για τον μικρό μας τόπο.

Έχω αποδείξει πως ξέρω να διεκδικώ και να προστατεύω το δημόσιο συμφέρον.

Γνωρίζω να δίνω μάχες με πάθος, γνώσεις και αποτελεσματικότητα, προτάσσοντας πάντα το τοπικό συμφέρον με το όποιο προσωπικό κόστος.

Δεν θα σταματήσω να διεκδικώ για τα νησιά της Λευκάδας γιατί είναι ο τόπος μου και αξίζει τα καλύτερα.

Δεν θα πάψω ποτέ να απαιτώ το σεβασμό, το ήθος, την αλληλεγγύη, την αξιοκρατία, την αριστεία, την κοινωνική δικαιοσύνη, την δημοκρατία, την ευημερία, την ισότητα, την ισονομία γιατί αυτά μας αξίζουν.

Πιστεύω στις αρχές και τις αξίες του Κινήματος Αλλαγής.

Πιστεύω σε αυτό που κάνω.

Στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ζητώ τη θετική σας ψήφο.

 

Σεβαστή Κωνσταντινίδη Ρεκατσίνα,

Υποψήφια βουλευτής Λευκάδας με το Κίνημα Αλλαγής

 

         

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22640 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.