Μήνυμα Βουλευτή Θ.Καββαδά για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς


Μήνυμα του Βουλευτή Ν.Λευκάδας Θανάση Καββαδά

για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

 

Θέλω να ευχηθώ από καρδιάς, στους μαθητές και τις μαθήτριες του Νομού Λευκάδας, σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, να έχουν μία καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Η σημερινή ημέρα είναι ορόσημο για κάθε γονιό που παραδίδει το παιδί του στο σχολειό, για κάθε εκπαιδευτικό που αναλαμβάνει την καθοδήγηση των μαθητών του και για κάθε μαθητή που ξεκινά το δικό του δρόμο για την κατάκτηση της γνώσης. Αυτός ο δρόμος ανοίγει νέους ορίζοντες, δίνει το έναυσμα για νέους στόχους και ταυτόχρονα παρέχει τα εφόδια για το μεγάλο ταξίδι της ζωής.

Σε αυτό το ταξίδι τα παιδιά μας συνοδεύονται από τους άριστους εκπαιδευτικούς μας, οι οποίοι τα στηρίζουν σε κάθε τους ανάγκη, βοηθώντας τα να κοινωνικοποιηθούν, διαπλάθοντας το χαρακτήρα, διδάσκοντας ήθος εκτός από γνώση. Στους εκπαιδευτικούς, όπως βεβαίως και στους γονείς, που πασχίζουν καθημερινά για να χτίσουν τις καλύτερες προϋποθέσεις για το μέλλον των παιδιών τους, θέλω να ευχηθώ καλή δύναμη.

Η ανθρώπινη γνώση και εμπειρία διευρύνεται διαρκώς, τα μέσα διδασκαλίας μεταμορφώνονται, οι απαιτήσεις της ζωής πληθαίνουν – μπροστά σε αυτές τις αλλαγές, το σχολείο δεν μπορεί να μένει στατικό. Γι’ αυτό, η πολιτεία οφείλει πάντα να συνδράμει το σχολείο ώστε αυτό να ανταποκρίνεται στο ρόλο και την αποστολή του, να στέκεται αρωγός στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών, στις θυσίες των γονιών και στις προσπάθειες των μαθητών.

Εύχομαι και πάλι από καρδιάς καλή πρόοδο, καλή σχολική χρονιά, με υγεία, επιμονή και, κυρίως, δίψα για γνώση.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23297 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.