Μήνυμα Θανάση Καββαδά με αφορμή την παρουσία του Αντώνη Σαμαρά στην κοπή της πίτας της ΝΟ.ΔΕ


Η παρουσία του κόσμου και ο παλμός στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Λευκάδας για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου, εγγυώνται την νίκη της ΝΔ σε όλες τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις.

Εγγυώνται την αλλαγή σελίδας στην Ελλάδα το 2019 με κυβέρνηση τη Νέα Δημοκρατία και πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Για να βγούμε επιτέλους από το τέλμα και να οδηγηθούμε σταθερά σε μια αναπτυξιακή πορεία για το καλό του τόπου μα και όλων των Ελλήνων.

Ελλάδα Μπορούμε

Ευχαριστώ πολύ τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά που μας τίμησε με την παρουσία του, τον καλό συνάδελφο βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Κώστα Καραγκούνη που ανέλυσε στα μέλη και τους φίλους της ΝΟΔΕ Λευκάδας το πρόγραμμά μας, τους αγαπητούς συναδέλφους βουλευτές Πρεβέζης Στέργιο Γιαννάκη και Άρτας Γιώργο Στύλιο που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση και όλα τα στελέχη και τους φίλους της Νέας Δημοκρατίας που έδωσαν τον παλμό στην συγκέντρωση.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23204 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.