Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας για την επέτειο της 25ης Μαρτίου


Μήνυμα Δημάρχου Λευκάδας Χαράλαμπου Καλού

για την επέτειο της 25ης Μαρτίου

 

 

Λευκαδίτισσες και Λευκαδίτες,

Για την μεγάλη εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Ελληνικής Παλιγγενεσίας εύχομαι από καρδιάς χρόνια πολλά. Ζώντας πρωτόγνωρες και δύσκολες στιγμές, δυστυχώς δεν θα μπορέσουμε να εορτάσουμε και να εκκλησιαστούμε όλοι μαζί. Φέτος έχουμε εθνικό χρέος να προστατεύσουμε τους οικείους μας και όλους τους συνανθρώπους με την υπεύθυνη στάση μας, ώστε να μπορέσουμε να βγούμε αλώβητοι και νικητές από τη δοκιμασία που πλήττει ολόκληρη την ανθρωπότητα. Με πυξίδα την Πίστη στο Χριστιανισμό και τα ιδανικά των προγόνων μας που αγωνίστηκαν για την ελευθερία του Ελληνικού Έθνους, διατηρούμε στις καρδιές μας άσβεστη την ελπίδα για το μέλλον. Εύχομαι όλοι μαζί, ενωμένοι, του χρόνου να μπορέσουμε να εορτάσουμε με τη μέγιστη λαμπρότητα την Επέτειο των 200 χρόνων από την απελευθέρωση του Έθνους μας από τον Οθωμανικό ζυγό. Χρόνια πολλά, Ελλάδα!

 

 

Ο Δήμαρχος Λευκάδας

 

Χαράλαμπος Δ. Καλός

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 24725 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.