Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020


Ανδρέας Κτενάς, Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λευκάδας #ΠΙΝ #Λευκάδα #Αντιπεριφερειάρχης #ΠεριφερειακήΕνότηταΛευκάδας #ΠεριφέρειαΙονίωνΝήσων

Δελτίο Τύπου

Μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά για την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020

 

Με αφορμή την σημερινή ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση για τις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2020, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας, Ανδρέας Κτενάς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

 

«Με την ανακοίνωση των βάσεων των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2020, δίνεται τέλος στην αγωνία των παιδιών μας και των οικογενειών τους.

 

Θερμά συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά ης Λευκάδας που συμμετείχαν φέτος και έδωσαν τη μάχη τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού. Επίσης, συγχαρητήρια τόσο στις οικογένειές τους, όσο και στους καθηγητές, που ήταν δίπλα τους και τα στήριζαν σε όλη αυτήν την προσπάθειά τους.

 

Τα θερμά μου συγχαρητήρια στους μαθητές που κατάφεραν να πετύχουν το στόχο τους και να κατακτήσουν μια θέση στα Πανεπιστημιακά Ιδρύματα της χώρας μας. Δρέπετε τους καρπούς των επίπονων προσπαθειών και του διαβάσματος που κάνατε τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον ξεκινά ένας νέος κύκλος στη ζωή σας για μόρφωση και γνώση, που γεμίζει όλους εμάς με ελπίδα και αισιοδοξία για το αύριο.

 

Αλλά και όσοι από τους μαθητές μας δεν τα κατάφεραν, να είναι περήφανοι για τη μάχη που έδωσαν και να μην απογοητεύονται. Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας δεν σταματούν με τις Πανελλαδικές Εξετάσεις. Συνεχίστε να πιστεύετε στα όνειρά σας και να παλεύετε για αυτά, γιατί ‘το μέλλον ανήκει σε εκείνους που πιστεύουν στα όνειρά τους’.

 

Καλή επιτυχία σε όλους σας στο ξεκίνημα της νέας σας πορείας.».

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.