Μιχάλης Διακομιχάλης στον Prisma 91,6″Κίνδυνος τουριστικού κραχ αν δεν αυξήσουμε την ποιότητα του τουρισμού.”


LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26138 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Η ποιότητα εξόχως χαμηλή τουωτουρισμού στην Λευκάφα έχει παγιωθεί, γιατί αυτό ήθελαν οι “” δραστηριοποιούμενοι στον τουρισμό”” στην Λευκάδα.
  Η οργάνωση αυτής της υπολούμπεν κατάστασης άρχισε με τους χωρίς σχέδιο δρόμους απ το τέλος της δεκαετίας του 80 ή λίγο πρίν και την προσπάθεια να προμοταριστεί το ευτελές τουριστικό προιόν φαυτιζόμενο με το φωτογραφικό τυρκουάζ χρόνια.
  Ξενοδοχεία για γραμμική παραγωγή προιόντος -άρα και αναγκαστική γενικευμένη τυποποίηση του τουριστικού προιόντος δεν υπάρχουν-.
  Μόνο ημιξενοδοχειάκια και ενοικιαζόμενες αυτοσχέδιες οικοδομές. Χώροι στσθμευσης δεν υπάρχουν.Εγκαρσιότητα διασποράς του τουρισμού δεν μλορι να γίνει λόγω της δομής δρόμων πρόσβασης που χαράκτηκαν αυτοσχέδια.
  Αποχετευτικό δίκτυο δεν υπάρχει.
  Ουσιαστικά παραλίες για κολύμπι δεν υπάρχουν για να στηιξουν τουριστική υποδομή , εκτός του Κάστρου Γύρα Άι Γιάννη. Περιφερειακοί δρόμοι οικισμών δεν υπάρχουν.
  Θαύματα κάνει ο Ιησούς Χριστός.
  35 χρόνια σώρευση ατζαμοσύνης επαγγελματικής και υπερ εκτίμηση της εύκολης πρόσβασης αυρωσε και αδρανοποίσε κάθε θετικότητα ώς προσπάθεια και κίνητροπιίηση κατάκτησης της δόμησης του παραγόμενου προιόντος.
  Και πλέον με τον καιρό όταν η είσοδος στο νησί θα θέλει 5-7 ώρες ουρά ( όχι λόγω γέφυρας αλλά λόγω ανερματιστης κυκλοφορίας μέσα στην πόλη ) , με τον καιρό θα επιδεινωθεί και άλλο η ποιότητα του τουρισμού γιατί θά έρχονται μόνο γιαμπανάδες αργόσχολοι και φρικιά.
  Αφούβοι ίδιοι οι επαγγελματίες της πόλης λένε : Αφού έφτασαν ώς εδώ δεν φεύγουν ας περιμένουν 5 -6 ώρες να μπούν στην Γέφυρα””.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.