Μια ειλικρινή συγγνώμη λίγο πριν τελειώσει (και τυπικά) η θητεία της τωρινής Δημοτικής Αρχής.


Λευκάδα, 26/8/2019

Μια ειλικρινή συγγνώμη λίγο πριν τελειώσει (και τυπικά) η θητεία της τωρινής Δημοτικής Αρχής.

Νιώθω την υποχρέωση να ζητήσω μια ειλικρινή συγγνώμη σε ό,τι αφορά το πρόσωπό μου, για ό,τι έκανα λάθος και για το πόστο που μου είχε ανατεθεί, τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία Λευκάδας, για τα οποία είχα ένα όραμα που παρέμεινε όνειρο.

Δεν υπάρχουν δικαιολογίες και δεν θα γράψω ούτε μία, παρά μόνο θα αναφέρω ότι η μη συμμετοχή μου σε ορισμένες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν καθαρά προσωπική μου επιλογή. Όταν προσφέρθηκα να διευκολύνω την εύρυθμη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής με την παραίτησή μου, πήρα την διαβεβαίωση ότι δεν ήταν αναγκαία καμία τέτοια ενέργεια.

Δεν έκανα τίποτα για να διορθώσω μια φθίνουσα κατάσταση στα ιβάρια. Τώρα που έρχεται η ώρα να αναλάβει τα ηνία ένας γνώστης της ιχθυοκαλλιέργειας, ίσως δούμε μια διαφορετική εικόνα στον ορίζοντα, δυτικά και ανατολικά.

Θα βοηθήσω όπως μπορώ, με σεβασμό στον λαό της Λευκάδας, του Καστού, του Κάλαμου και του Μεγανησίου και στον κόσμο που πίστεψε στο δικό μου όραμα, όχι μόνο για τα Δημοτικά Ιχθυοτροφεία Λευκάδας, αλλά και για τα υπόλοιπα θέματα της καθημερινής μας ζωής.

Δημήτρης Γ. Γαρύφαλλος
Δημότης και Δημοτικός Σύμβουλος στεριάς και θάλασσας

About Ομάδα Σύνταξης 27480 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.