Μεγάλα ονόματα του στίβου στους 6ους Ιόνιους Αγώνες


Μεγάλη συμμετοχή αναμένεται φέτος στους 6ους Ιόνιους Αγώνες Στίβου, τόσο σε ποσοτικό, όσο και σε ποιοτικό επίπεδο. Οι Σύλλογοι που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον καθώς φαίνεται θα ξεπεράσουν τους 25 και μάλιστα θα συμμετάσχουν με τους καλύτερους αθλητές τους.

Φέτος λοιπόν θα έχουμε τη χαρά και την τιμή να φιλοξενήσουμε πολλούς πρωταθλητές, μέλη της Εθνικής Ομάδας στίβου στις κατηγορίες Παίδων/Κορασίδων, Εφήβων/Νεάνιδων και Ανδρών/Γυναικών, που έχουν πετύχει διακρίσεις σε Πανευρωπαϊκά και Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Έντονος συναγωνισμός αναμένεται στα σπριντ (100μ-200μ) και στα άλματα (μήκος, ύψος, τριπλούν) αφού συμμετέχουν πρωταθλητές όπως η Κορίνα Πολίτη, Παναγιώτης Τριβιζάς, Παναγιώτης Ανδρεάδης από το ΓΣ Χαϊδαρίου, η Μαρία Κουμπούνη, που επανέρχεται στα 100μ, αλλά και ο Χρήστος Κουτούλιας στο μήκος ΑΜΕΑ από τον Πανιώνιο, ο Γιάννης Σταματελόπουλος στα 400μ από το ΓΑΣ Ιεράπετρας, η Έφη Κολοκυθά στο μήκος από τον ΑΣ Αλεξάνδρειας, ο κάτοχος του πανελληνίου ρεκόρ στο μήκος Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης αλλά και η πρωταθλήτρια του τριπλούν Κων/να Ρωμαίου του Κερκυραϊκού ΓΣ, Η Παναγιώτα Δόση του ΑΟ Κερκύρας στο ύψος, με την καλύτερη επίδοση της κατηγορίας όλων των εποχών, ο πρωταθλητής των 400μ Φίλλιπος Τζανής της ΕΚΑ Δωδώνης και πολλοί ακόμη αθλητές. Εκτός συναγωνισμού θα αγωνιστεί στα 1500μ Ανδρών και ο Ιταλός δρομέας Giovanni Gualdi, ο οποίος συμμετείχε στον 6ο πράσινο ημιμαραθώνιο.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Χρήστο Κουτουλιά, ο οποίος κατέχει χάλκινο μετάλλιο σε Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα ΑΜΕΑ, καθώς και τέταρτη θέση σε Παγκόσμιο πρωτάθλημα ΑΜΕΑ.

Το ΔΣ, οι προπονητές, οι αθλητές, οι εθελοντές και οι φίλοι του συλλόγου μπορούν να εγγυηθούν την προσπάθεια για μια άρτια διοργάνωση και προσκαλούν όλο το φίλαθλο κόσμο να παρακολουθήσει τις προσπάθειες των δικών μας αλλά και των φιλοξενούμενων αθλητών και να παρευρεθούν σε αυτή τη μεγάλη γιορτή του Στίβου.

Δείτε το πρόγραμμα των αγώνων [εδώ]

About Ομάδα Σύνταξης 28411 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.