Με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας συναντήθηκε ο βουλευτής Θανάσης Καββαδάς


Συνάντηση με το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Λευκάδας, Ταξίαρχο Γεώργιο Μιχαλόπουλο είχε ο βουλευτής Λευκάδας Θανάσης Καββαδάς. Η συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο πολιτικό του γραφείο του βουλευτή, διεξήχθη μέσα σε καλό κλίμα και συζητήθηκαν διάφορα θέματα ασφάλειας του νομού.

Βαρύτητα δόθηκε, μεταξύ άλλων, στο πρόβλημα των κτηριακών εγκαταστάσεων όπου στεγάζεται η Διεύθυνση και που δεν βοηθά στην εξυπηρέτηση των πολιτών και επισκεπτών του νησιού. Ο βουλευτής ενημέρωσε το νέο Αστυνομικό  Διευθυντή  για τις προσπάθειες που καταβάλει προκειμένου να μεταφερθεί  σε νέο καταλληλότερο κτίριο η Διεύθυνση, μεταξύ των οποίων σχετικές ερωτήσεις και αναφορές στον αρμόδιο υπουργό, έγγραφη ενημέρωση του Αρχηγού του Σώματος και σειρά επαφών  με τον Γενικό Γραμματέα του υπουργείου και υψηλόβαθμα στελέχη του Αρχηγείου.

Ο κ. Καββαδάς  συνεχάρη τον κ. Μιχαλόπουλο για την προαγωγή στο βαθμό του Ταξίαρχου και του ευχήθηκε κάθε επιτυχία και δύναμη στα νέα καθήκοντά του, εκφράζοντας την πλήρη και ανεπιφύλακτη εμπιστοσύνη του προς την Αστυνομική Διεύθυνση, η οποία, όπως υπογράμμισε, έχει συμβάλλει στην δημιουργία και εμπέδωση κλίματος ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους κατοίκους και επισκέπτες του νομού Λευκάδας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25720 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.