Με επιτυχία η εκδήλωση για τη συγκρότηση «ΣΥΡΙΖΑ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» στη Λευκάδα


Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση – ανοιχτή συνέλευση για την συγκρότηση του «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» στη Λευκάδα με κεντρικό ομιλητή το στέλεχος της Παράταξης Χρήστο Κοκκινοβασίλη.

Στην εκδήλωση απηύθυναν χαιρετισμό οι υποψήφιοι βουλευτές του «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» στη Λευκάδα: Κων/νος Δρακονταειδής, Ζωή (Ζέτα) Κατωπόδη-Ντελημάρη και Μαυρέτα (Τέτα) Σταύρακα.

Στις σύντομες ομιλίες τους οι υποψήφιοι αναφέρθηκαν και άσκησαν έντονη κριτική στην σκληρή δεξιά που εκπροσωπεί η Ν.Δ. ενώ έκαναν απολογισμό του σημαντικού έργου της κυβέρνησης με ιδιαίτερες αναφορές στη Λευκάδα.

Στη συνέχεια κατατέθηκαν διαθεσιμότητες, από μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και πολίτες ανένταχτους ή προερχόμενους από τον κεντροαριστερό και αριστερό χώρο, για την Επιτροπή Λευκάδας «ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ» η οποία και συγκροτήθηκε.

Στη διαδικασία που ακολουθήθηκε έγιναν ερωτήσεις, υπήρξαν τοποθετήσεις και γενικά αναπτύχθηκε ένας ζωντανός και ουσιαστικός διάλογος.

Η συνέλευση ολοκληρώθηκε με την έκφραση της βούλησης όλων των παρευρισκόμενων για συστράτευση στη μεγάλη μάχη της 7ης Ιουλίου.               Για να υπερασπιστούμε όλα όσα έγιναν από το ΣΥΡΙΖΑ για το λαό μας              και να αγωνιστούμε για όσα διεκδικούμε και πρέπει να γίνουν την επόμενη αριστερή διακυβέρνηση.

 

Το Γραφείο Τύπου Επιτροπής Λευκάδας

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

 

About Ομάδα Σύνταξης 27875 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.