Με επιτυχία η ημερίδα για την Επαγγελματική Εκπαίδευση του ΕΠΑΛ Λευκάδας


Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή κοινού η ημερίδα ενημερώσεως για την Επαγγελματική Εκπαίδευση, στις 26 Απριλίου 2017 στο Πνευματικό Κέντρο Λευκάδας.Μαθητές του 1ου ΕΠΑΛ και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Λευκάδας παρουσίασαν τα Έργα των Ειδικοτήτων τους σε μαθητές άλλων σχολείων, σε γονείς και εκπαιδευτικούς, καθώς και σε πολίτες της Λευκάδας. Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Αναστάσιος Στάμου, Διευθυντής του 1ου ΕΠΑΛ, και ο Ιωάννης Χαλκιόπουλος, Διευθυντής του Εσπερινού ΕΠΑΛ Λευκάδας, με θέματα τις νέες θεσμοθετημένες προοπτικές των μαθητών των ΕΠΑΛ και το μεταλυκειακό έτος Μαθητείας με αμοιβή και πιστοποίηση Πτυχίου επιπέδου 5.

Στην Ημερίδα απηύθυναν χαιρετισμό, ο εκπρόσωπος του Μητροπολίτου Λευκάδος και Ιθάκης π. Δημήτριος Χριστόπουλος, ο Αντιπεριφερειάρχης Λευκάδας κ. Θ. Χαλικιάς, ο Δήμαρχος Λευκάδας κ. Κ. Δρακονταειδής, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας κ. Σ. Σκιαδαρέσης, ο Διευθυντής Δ/θμιας Εκπ/σης Λευκάδας κ. Μ. Γκαμπρέλας, η Σχολική Σύμβουλος κα Μαρία Μανέντη, ενώ μικρή εισήγηση για το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct (ως χορηγού της Ημερίδας) της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων έκανε ο εκπρόσωπος κ. Σ. Κακλαμάνης.

Παρευρέθησαν επίσης ο πρ. της Σχολικής Επιτροπής Δ.Ε. κ. Φ. Κούρτης, Δ/ντές Σχολείων, ο Δ/ντής του ΙΚΑ Λευκάδας κ. Σ. Ντίνος, εκπρόσωποι της Ένωσης Γονέων και Συλλόγων Γονέων, Εκπαιδευτικοί, Μαθητές και πλήθος κόσμου. Επιθυμία όλων των συμμετεχόντων ήταν να επαναλαμβάνεται κάθε χρόνο η παρούσα σημαντική Ημερίδα φανερώνοντας τα άγνωστα στους περισσοτέρους επιτεύγματα των μαθητών της Επαγγελματικής Εκπαίδευσης στην Λευκάδα.

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.