Με εννέα νέα περιπολικά και εξοπλισμό υποστηρίζει τη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων


sdr

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Με εννέα νέα περιπολικά και εξοπλισμό υποστηρίζει τη λειτουργία της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λευκάδας η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων
Με εννέα νέα περιπολικά αλλά και άλλο ειδικό εξοπλισμό προμήθευσε η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων την Αστυνομική Διεύθυνση Λευκάδας, στο πλαίσιο υλοποίησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014 -2020» για δράσεις οδικής ασφάλειας.
Με την προσθήκη των οχημάτων αυτών αλλά και του εξοπλισμού ενισχύεται σημαντικά και αναβαθμίζεται η επιχειρησιακή ετοιμότητα και ανταπόκριση των αστυνομικών υπηρεσιών της Λευκάδας και βελτιώνεται το επίπεδο των παρεχόμενων υπηρεσιών.
Πρόκειται για δυο (2 )επιβατικά αυτοκίνητα τύπου SUV, ένα (1) όχημα για την μεταφορά κάτω των 10 ατόμων, έξι (6) επιβατικά οχήματα, ένα (1) φορητό ραντάρ και εννέα (9) ασύρματους πομποδέκτες αυτοκινήτων.
«Η αναβάθμιση, ο εκσυγχρονισμός και η ενίσχυση του αστυνομικού στόλου είναι απολύτως αναγκαία, προκειμένου να διευκολύνουμε το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας προς όφελος της προστασίας των πολιτών και της ασφάλειας των αστυνομικών. Θέλουμε μια σύγχρονη και αποτελεσματική Αστυνομία, που να ανταποκρίνεται στον επιχειρησιακό και κοινωνικό της ρόλο», δήλωσε η Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου.
Η Περιφερειάρχης με τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας Ανδρέα Κτενά επισκέφθηκαν τον Αστυνομικό Διευθυντή Κώστα Γαβρίλη και συζήτησαν για την ανάγκη εφαρμογής των μέτρων προστασίας κατά της διάδοσης του κορονοϊού και στην συνέχεια «υποδέχθηκαν» στην Περιφέρεια Ιονίων Νήσων τα νέα οχήματα και ενημερώθηκαν για τις δυνατότητές τους.
Η προμήθεια των νέων οχημάτων και εξοπλισμού για την πράξη «Εξοπλισμός Αστυνομικών Υπηρεσιών Περιφέρειας Ιονίων Νήσων για δράσεις οδικής ασφάλειας» εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ιόνια Νησιά 2014 – 2020» στις 05-05-2017.

About Ομάδα Σύνταξης 27934 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.