Με Δάφνη Αγίου Δημητρίου στα ημιτελικά του Κυπέλλου Γυναικών η Νίκη Λευκάδας


Πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης η κλήρωση του 20ου Final-Four Κυπέλλου Μπάσκετ Γυναικών, το οποίο θα λάβει χώρα στα Χανιά το διάστημα 22-24 Μαρτίου και συμμετέχουν η Γυναικεία Ομάδα του Συλλόγου μας μαζί με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό και την Δάφνη Αγίου Δημητρίου.

Η ομάδα μας στην ημιτελική φάση κληρώθηκε να αγωνιστεί κόντρα στην Δάφνη Αγίου Δημητρίου, ενώ στο άλλο ζευγάρι κονταροχτυπιούνται ο Ολυμπιακός και με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά:
22 Μαρτίου – Ημιτελικοί
– Νίκη Λευκάδας-Δάφνη Αγίου Δημητρίου
– Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός
24 Μαρτίου
– Μικρός τελικός
– Μεγάλος τελικός

Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στο Κλειστό Γυμναστήριο Κλαδισού Χανίων, χωρητικότητας 2.300 θέσεων και η ΕΟΚ ενημέρωσε τα Σωματεία ότι δε θα εκδοθούν εισιτήρια και ότι θα δοθεί μόνο ένας ορισμένος αριθμός προσκλήσεων στις ομάδες. Στο γήπεδο θα εισέλθουν μόνο μαθητές από τα σχολεία των Χανίων.

Νεώτερες πληροφορίες σχετικά με τον αριθμό των προσκλήσεων, το ακριβές πρόγραμμα των αγώνων και την τηλεοπτική κάλυψη θα έχουμε το προσεχές διάστημα. Στην κλήρωση εκ μέρους της Νίκης Λευκάδας παρευρέθηκε ο Αντιπρόεδρος του Σωματείου Μ. Περδικάρης.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.