Με άρωμα νίκης η κεντρική προεκλογική ομιλία του Θανάση Καββαδά -VIDEO-


Κεντρική ομιλία του υπ. βουλευτή της ΝΔ Θανάση Καββαδά

στην πόλη της Λευκάδας

 

Την κεντρική προεκλογική του ομιλία στην πλατεία τη πόλης της Λευκάδας, πραγματοποίησε μαζί με τις συνυποψηφιές του, ο υποψήφιος βουλευτής Θανάσης Καββαδάς, χθες το απόγευμα, την οποία παρακολούθησε με ενθουσιασμό πλήθος κόσμου.

Ο  κ. Καββαδάς ευχαρίστησε από καρδιάς τους συμπολίτες του για την ανταπόκριση αναφέροντας «σας ευχαριστώ πολύ για  την αγάπη σας, για την στήριξη και την εμπιστοσύνη σας και για τη δύναμη που μου δίνετε όλα αυτά τα χρόνια, χάρη στην οποία μπόρεσα  να διεκδικήσω όλα όσα  αξίζει ο τόπος μας. Σας ευχαριστώ για το ηχηρό μήνυμα που στέλνει σήμερα η Λευκάδα,  το μήνυμα που παίρνω αυτές τις μέρες σε κάθε χωριό του νομού μας. Το μήνυμα της μεγάλης νίκης και της προοπτικής. Μήνυμα ισχυρής αυτοδύναμης εντολής στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία».

Ακολουθούν σημεία από την ομιλία του κ. Καββαδά

 • Την Κυριακή η πατρίδα μας απαλλάσσεται από τη χειρότερη κυβέρνηση των τελευταίων δεκαετιών. Από μια κυβέρνηση που με ό,τι καταπιάστηκε, σφραγίστηκε από ανευθυνότητα, αναποτελεσματικότητα και αλαζονεία.
 • Οι Έλληνες, δεν ζητούν επιδόματα, αλλά δουλειές και αξιοπρέπεια. Αυτό που ζητούν οι Έλληνες δεν είναι ψέματα, αλλά αλήθειες. Δεν είναι συνθήματα, αλλά πολιτικές με συγκεκριμένο, χειροπιαστό αποτέλεσμα για την κοινωνία, την οικονομία, και τα εισοδήματα των νοικοκυριών.
 • Σ’ αυτή την ακριβώς τη ανάγκη απαντά το δεσμευτικό, ρεαλιστικό, κοστολογημένο κυβερνητικό πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας.
 • Είναι ανάγκη για την Ελλάδα σήμερα, η αυριανή μας κυβέρνηση, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, να έχει ισχυρή αυτοδύναμη εντολή για να εφαρμόσουμε αυτό το πρόγραμμα χωρίς εξαρτήσεις και συμβιβασμούς. Χρειαζόμαστε αυτή την ισχυρή αυτοδύναμη εντολή, για να σηκώσουμε ξανά την Ελλάδα ψηλά και να αποκαταστήσουμε μαζί την αισιοδοξία, την υπερηφάνεια και την αυτοπεποίθηση στην κοινωνία μας.

 

 

 

 • Τη μεγάλη αυτή πολιτική αλλαγή τη χρειάζεται η Ελλάδα. Τη χρειάζεται επιτακτικά και η Λευκάδα. Το λίγο και το μέτριο δεν ταιριάζουν στην Λευκάδα μας και σε καμία περίπτωση δεν είμαι διατεθειμένος να συμβιβαστώ με αυτό.
 • Πρέπει με έργα, με δράσεις, με παρεμβάσεις ουσίας να χαράξαμε έναν άλλο δρόμο ανάπτυξης και δημιουργίας για τη Λευκάδα.
 • Έργα όπως αυτά που έχει δεσμευθεί ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και αυριανός πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης για την περιφέρειά μας. Και έχει φίλες και φίλοι δεσμευτεί ότι: 1ον θα ξεκινήσει το μεγάλο έργο της υποθαλάσσιας ζεύξης. 2ον ότι επιτέλους θα ολοκληρωθούν οι οδικοί άξονες που οδηγούν στο νησί μας. Η Αμβρακία Οδός, ο άξονας Βόνιτσα – Αγ. Νικόλαος – Λευκάδα και ο άξονας Άκτιο – Αγ. Νικόλαος. Και 3ον ότι η Λευκάδα και συγκεκριμένα το Βλυχό θα συμπεριληφθεί στον σχεδιασμό κατασκευής μαρίνων τουριστικών σκαφών στο Ιόνιο, που θα ενισχύσουν τη Λευκάδα ως τουριστικό  προορισμό.
 • Πιστεύω βαθιά ότι η συνεννόηση κι η συνεργασία είναι προαπαιτούμενο σε μια μικρή κοινωνία όπως η δική μας για να προχωράμε μπροστά. Γιατί την επόμενη ημέρα των εκλογών δεν υπάρχουν κόμματα υπάρχουν μόνο Λευκαδίτες και οι ανάγκες τους. Έχω λοιπόν τη πρόθεση να συνεργαστώ με το Δήμο την Περιφέρεια και με άλλους φορείς, για να λυθούν τα προβλήματα του τόπου μας και να προχωρήσουμε μαζί κάθε έργο, μικρό ή μεγάλο, που θα βελτιώσουν τη ζωή μας και θα αναπτύξουν τον τόπο μας.
 • Είμαι βέβαιος ότι την Κυριακή που μας έρχεται, η Λευκάδα για μια ακόμη φορά θα πρωταγωνιστήσει στη μεγάλη νίκη της παράταξής μας. Θα πρωταγωνιστήσει στην ισχυρή αυτοδύναμη εντολή για την μεγάλη ποιοτική αλλαγή που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Και από την επομένη των εκλογών, σας εγγυώμαι ότι η Λευκάδα ξαναμπαίνει στο προσκήνιο.  Γνωρίζω όλα τα προβλήματα και από τη Δευτέρα που μας έρχεται, με σηκωμένα μανίκια πιάνουμε δουλειά. Μαζί έχουμε αποδείξει ότι αξίζουμε καλύτερα. Μαζί θα σηκώσουμε τον τόπο μας ψηλότερα, εκεί όπου του αξίζει. Την Κυριακή γυρίζουμε σελίδα.

 

 

Αθανάσιος  Καββαδάς

Υπ.Βουλευτής Ν. Λευκάδας με τη ΝΔ

 

About Ομάδα Σύνταξης 28501 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Οι φωτογραφίες είναι χωρίς τις κλίμακες του πεδίου βάθους.
  Έχουν μια σύγχρονη ηλεκτρονική τηλεοπτική Formation ( φορματσιόν).
  Και δεν υποστηρίζουν όσο πρέπει την αίσθηση της συλλογικότητας που συνιστά η πολιτική εκδήλωση.
  Οι φωτογράφοι σε τέτοιες εκδηλώσεις να χρησιμοποιούν αναλογικότερες ρυθμίσεις στις μηχανές ή κάμερες.
  Η πολιτική φωτογένεια του θέματος ίδιον και αναγκαίο του διαφανούς πολιτικού μηνύματος, δεν πρέπει να επιδιώκεται με την αποσπασματικότητα του συλλογικού χώρου φωτογραφικά.
  Τα διαφράγματα και οι ταχύτητες ώς ρύθμιση της μηχανής ή της κάμερας απαιτείται να υποστηρίζουν ( εδώ και το πεδίο βάθους) τον εικαστικό χώρο συμβατά με τις φιγούρες του θέματος.
  Αν πρωτοκαθεδρούν την φιγούρα έναντι του φόντουχάνετε το ίδιο το πολιτικό μήνυμα.
  Αν πρωτοκαθεδρούν το φόντο έναντι της φιγούρας χάνεται η εκπροσώπηση του πολιτικού μηνύματος.
  Η σύγχρονη Λευκάδα έχει εξαίρετους φωτογράφους-όπως και ώς παλαιότερη φωτογραφική επαγγελματικότητα έως φωτογραφική τέχνη-.
  Και το κάθε συμβάν και της πολιτικής δραστηριότητας πρέπει να απολαμβάνει απ το φωτογραφικό δυναμικό της Λευκάδος μια περιποίηση τιμής.
  Και δη η πολιτική και πολιτικοί απ τις αποφάσεις της/των οποίας/οποίων καθορίζεται η καθημερινότητα όλων των πολιτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.