Με απόλυτη επιτυχία ο αποκριάτικος χορός του Ορφέα.


ΣΤΕΦΘΗΚΕ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΤΟΥ «ΟΡΦΕΑ»!
Μια αξέχαστη βραδιά κεφιού έζησαν όλοι όσοι παραβρέθηκαν στον φετινό αποκριάτικο χορό του «Ορφέα Λευκάδας» το Σάββατο, 09 Μάρτιου 2019 στον πολυχώρο «Πάνθεον, αφού όχι μόνο δεν έπεφτε καρφίτσα, αλλά ο χορός κράτησε και μέχρι το πρωί! Όλοι ήταν εκεί να διασκεδάσουν με τον «Ορφέα» στα καλυτέρα του.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσοι στήριξαν και συνέβαλαν στην επιτυχία του χορού: Τους παρευρισκόμενους φίλους, που μας τίμησαν με την παρουσία τους, τους χορηγούς της βραδιάς, που όπως κάθε χρόνο στηρίζουν τον «Ορφέα» και με την ευγενική τους χορηγία βοηθούν στην πραγματοποίηση του χορού, τα καταστήματα και τις επιχειρήσεις για την προσφορά των δώρων της λαχειοφόρου, τα τοπικά έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ για την προβολή της εκδήλωσης.
Ιδιαίτερες ευχαριστίες στην διεύθυνση του «Πάνθεον», την Μαριάννα Σταύρακα και τους συνεργάτες της για την άψογη συνεργασία και φροντίδα της εκδήλωσης. Ευχαριστούμε επίσης την ορχήστρα και τους DJ οι οποίοι με την σειρά τους έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό και με τις μουσικές τους διασκέδασαν τον κόσμο!
Κλείνοντας ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους ανεξαιρέτως τους παρευρισκόμενους που δημιούργησαν μια αξέχαστη βραδιά κεφιού και στον αγαπημένο Λευκαδίτη ηθοποιό Ηλία Λογοθέτη, ο οποίος όχι μόνο τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση, αλλά και με ένα μικρό ρεσιτάλ διασκέδασε ιδιαιτέρως όλους τους φίλους του Ορφέα.
Εκ του ΔΣ

About Ομάδα Σύνταξης 26797 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.