Με 22 ψήφους υπέρ και 6 λευκά εκ των οποίων 3 μη δηλωμένα, νέος πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου ο Γρηγόρης Γκοκγάκης ΗΧΗΤΙΚΟ


Με 22 ψήφους υπέρ και 6 λευκά ολοκληρώθηκε σήμερα το μεσημέρι η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκάδας όπου εξελέγη, μετά από πρόταση της δημοτικής αρχής, νέος πρόεδρος ο κ. Γρηγόρης Γκογκάκης, την οποία και μετέδιδε ζωντανά ο Prisma 91,6.

Στην δημόσια τοποθέτηση τους λευκό ανέφεραν ότι θα ψήφιζαν οι δυο δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης καθώς και ο Ηλίας Κοντογεώργης.

Η συνεδρίαση ξεκίνησε με ανάγνωση των δυο επιστολών παραίτησης δια στόματος Δρακονταειδή, με τον κύριο  Γεωργάκης να επικαλείται  προσωπικούς λόγους υγείας.

Αυτό μεταξύ άλλων που προκάλεσε εντύπωση είναι και η σύσταση στα Μέσα Ενημέρωσης στον τρόπο που κρίνουν τα πεπραγμένα της Δημοτικής Αρχής, λέγοντας πως οι εχθρικοί τόνοι που χρησιμοποιούνται  δεν βοηθούν στην λύση των προβλημάτων, αλλά αυξάνουν τις άγονες κομματικές αντιπαραθέσεις!!!!

  Επίσης ζήτησε μεγαλύτερη προσοχή στο δημοτικό συμβούλιο τόσο από τους δημοτικούς συμβούλους όσο και από τις υπηρεσίες του δήμου.

Ο κ. Μαργέλης στη δική του επιστολή ανέφερε σοβαρούς προσωπικούς λόγους που προέκυψαν από το τροχαίο ατύχημα που είχε τον Ιούνιο και στο οποίο ευθύνονται και οι απουσίες του από το δημοτικό συμβούλιο όλο αυτό το χρονικό διάστημα.

Επικεφαλής της παράταξης είναι η Μαριάννα Καρφάκη η οποία εκτίμησε ότι ένας από τους λόγους παραίτησης ήταν  και κάποιες πικρίες του που σχετίζονται με την ενασχόλησή του με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Τον κ. Γεωργάκη αντικαθιστά ο κ. Ευάγγελος Κοντομίχης και τον κ. Μαργέλη η κ. Ασπασία Γρηγόρη.

Ο κ. Γκογκάκης στην τοποθέτηση  του τόνισε ότι πρέπει να  αποφεύγονται οι  ανούσιες τοποθετήσεις και απεραντολογίες και να υπάρχει σεβασμός στους κανόνες δεοντολογίας και στην διαφορετική άποψη.

Ακούστε την συνεδρίαση:

About Ομάδα Σύνταξης 28541 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.