Μαυρέτα Σταύρακα στον Prisma 91,6: “Είμαι πεπεισμένη ότι αυτή την Κυριακή ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την ανατροπή.”


Στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6 μίλησε η υποψήφια Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Μαυρέτα Σταύρακα.

Η κυρία Σταύρακα επανέλαβε την εκτίμησή της ότι το κλίμα για το ΣΥΡΙΖΑ έχει αλλάξει, διαπιστώνοντας ότι τώρα που είμαστε δύο μέρες πριν τις εκλογές είναι πεπεισμένη ότι θα έχουμε ανατροπή.

Η ίδια μάλιστα κάλεσε τους πολίτες σήμερα το βράδυ στις 9:00 στην κεντρική προεκλογική ομιλία του ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με την κυρία Σταύρακα η Νέα Δημοκρατία σκοπεύει να αλλάξει την φιλολαϊκή ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ και όπως υπογράμμισε αυτό διαπιστώνεται σε δηλώσεις υποψηφίων, καθώς ακούσαμε από τον κύριο Παπαδημητρίου και άλλα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και  επιβεβαίωσε ο κύριος Βαρβιτσιώτης ότι το μαξιλάρι που έχουμε Για την αποπληρωμή του δανείου θα πάει στις τράπεζες, οπότε θα πρέπει ξανά μετά να μαζεύουμε χρήματα για την αποπληρωμή του.

Ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση τόλμησε σε πολλά πράγματα, ένα από αυτά ήταν και η συμφωνία των Πρεσπών, γνωρίζοντας ότι θα υπάρχει κόστος μέχρι τις εντοπίσει κανείς το όφελος αυτό που γίνεται. Η κυβέρνηση πολλές φορές τόλμησε σε πολλά πράγματα και πιθανότατα να έγιναν και κάποια λάθη.

Όταν δεν κάνεις τίποτα, όταν δεν προσπαθείς να τα λύσεις και τα αφήνεις διαχρονικά να έπονται τότε δεν έχεις κόστος.

Ωστόσο για άλλη μία φορά η κυρία Σταύρακα εξέφρασε τη σιγουριά της ότι η επόμενη κυβέρνηση θα είναι ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι σύμφωνα με τα μηνύματα που έχει από τους πολίτες η ανατροπή θα γίνει στη Λευκάδα, καθώς ο θυμός των συμπολιτών μας έφυγε με την ψήφο στις ευρωεκλογές. Τώρα ο κάθε συμπατριώτης μας θα ψηφίσει με τη λογική γιατί διακυβεύονται πολλά πράγματα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε πολύ θετικά για τη χώρα, όμως το μεγάλο σφάλμα που έκαναν τα στελέχη μας είναι ότι δεν κοινοποίησαν τα θετικά που έχουν γίνει, δεν το έχει καταλάβει ο κόσμος, ήταν μεγάλος ο πόλεμος που γινόταν από την αντιπολίτευση, τα μέσα ενημέρωσης και στεκόντουσαν σε θέματα επιφανειακά και δεν έχει φανεί το όλο έργο που έχει κάνει η κυβέρνηση.

Σε ερώτηση ακροατή ότι η κυβέρνηση εγκαινίασε το νέο νοσοκομείο το οποίο όμως στέλνει τους ασθενείς του στην Πρέβεζα, απάντησε ότι το επισκέφθηκε χθες και δεν ισχύει αυτό το οποίο λέει, καθώς το 2015 δεν υπήρχε ούτε παθολογική κλινική και τώρα το νοσοκομείο δουλεύει, κάνοντας λόγο για προπαγάνδα.

Εντός ολίγου θα υπάρχει και μονάδα εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο, καθώς το νοσοκομείο ξεκίνησε από 14 γιατρούς και τώρα έχει 45. Οι βασικές κλινικές του νοσοκομείου λειτουργούν, ενώ είναι γνωστό ότι υπάρχουν κάποιες δυσκολίες, καθώς όταν μετακομίζεις σε ένα νέο σπίτι χρειάζεσαι χρόνο για να βρεις πού είσαι.

Στο νοσοκομείο έχουν έρθει πάρα πολλά μηχανήματα, νέα πράγματα, πρέπει να οργανωθούν, πρέπει και εμείς να είμαστε ανεκτικοί ένα διάστημα, καθώς οι γιατροί προσπαθούν, χρειάζεται εκπαίδευση στα μηχανήματα, είμαστε στη διαδικασία της μεταφοράς, οπότε θα υπάρχουν κάποια προβλήματα.

Η κυρία Σταύρακα αναφερόμενη στο θέμα των απορριμμάτων και της χωματερής, είπε  ότι το θέμα πρέπει να λυθεί κεντρικά, η κυβέρνηση πρέπει να δει πώς θα γίνεται η διαχείριση των σκουπιδιών, ή σε ποιους τόπους,καθώς δεν γίνεται να περιμένουμε τη συγκατάθεση των κατοίκων, για Να μεταφερθούν και από τα σκουπίδια, κάνοντας λόγο για αλισβερίσι μεταξύ δήμων.

Κλείνοντας την συνέντευξη της η κυρία Σταύρακα, ανέφερε ότι πάντα ήταν ενεργή στα δρώμενα του τόπου μας και το ίδιο θα συνεχίσει να πράττει και μετά τις εκλογές, άσχετα με το εκλογικό αποτέλεσμα.

About Ομάδα Σύνταξης 28546 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Σε μια διελκύστιδα 4ετούς πετυχημένης για τους πολίτες πολιτικής εφαρμοστικότητας, γιατί χρειάζεται η ανατροπή.
    Ακόμα και η καινοτομία -αν η ανατροπή ερμηνεύεται ώς καινοτομία-δεν είναι μια σύνθεση των ήδη υπαρχόντων δεδομένων??

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.