Μανώλης Θερμός στον Prisma 91,6: “Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τον Covid-19. Δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας, προσοχή στην παραπληροφόρηση.”


Παρέμβαση στο απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91,6  έκανε ο πρόεδρος της ένωσης ξενοδόχων Μανώλης Θερμός  με αφορμή την ανακοίνωση πέντε νέων κρουσμάτων  της οικογένειας Σέρβων  η οποία οικογένεια  έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο Ιωαννίνων.

 Ο Μανώλης Θερμός είπε ότι όλα έγιναν όπως έπρεπε  και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας και παραπληροφόρησης.

“Την ευθύνη παρακολούθησης της πορείας των ασθενών  έχει το νοσοκομείο  και θεωρούσαν οι γιατροί πως επειδή η γυναίκα έχει υποκείμενο νόσημα  είναι επικίνδυνο να μένεις στο ξενοδοχείο,  πολύ καλά έκαναν και μεταφέρθηκαν στο πλησιέστερο νοσοκομείο των Ιωαννίνων.

 Τηρήθηκε όλη η διαδικασία  και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.  Πρέπει να καταλάβουμε ότι ο covid είναι πλέον στη ζωή μας,  πρέπει να συνηθίσουμε να ζούμε με αυτόν  και να προστατεύουμε πρώτα τον εαυτό μας και συνέχεια τους άλλους.

Αυτό που είναι δύσκολο να το αντιμετωπίσουμε είναι η κακή πληροφόρηση  και η παραπληροφόρηση,  γιατί στον τομέα της υγείας αυτά ευδοκιμούν  γιατί πρόκειται για έναν ευαίσθητο τομέα.”

 Το πρωτόκολλο πρέπει να τηρείται  όχι μόνο από τα ξενοδοχεία  που το τηρούν με επιπλέον κόστος,  αλλά κι από την εστίαση  και όλο τον τουριστικό κλάδο,  γιατί  αν δεν το τηρεί  ένας δεν κάνουμε τίποτα.

About Ομάδα Σύνταξης 27544 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.