Μανόλης Μαυροζαχαράκης στον Prisma 91,6: Η διευθέτηση του Ελληνικού χρέους είναι πολύπλοκο ζήτημα. Θα ανοίξει την όρεξη σε άλλες χώρες.


Την εκτίμηση ότι μια διευθέτηση του χρέους σε Εθνικό Επίπεδο είναι μια δύσκολη προσπάθεια, εκτίμησε μιλώντας στον Prisma 91,6, ο πολιτικός αναλυτής Μανώλης Μαυροζαχαράκης.
Αν διευθετηθεί το Ελληνικό χρέος σε μια βάση η οποία πράγματι υπόσχεται μια επίλυση του ζητήματος μακροχρόνια, αυτό θα ανοίξει την όρεξη και σε άλλες χώρες, όπως η Ιταλία, Ισπανία, Γαλλία, Πορτογαλία για να διευθετήσουν τα χρέη τους, τα οποία και επιβαρύνουν τους προϋπολογισμούς τους.
Ο ίδιος ανέφερε ότι το ΔΝΤ, όσο και η Γερμανική πλευρά, επιχειρούν να συνδέσουν την συζήτηση για το χρέος με τον λεγόμενο κόφτη, ο οποίος θα συνδέεται με εκ των προτέρων νομοθέτηση μέτρων λέγοντας ότι στην Ευρωπαϊκή Ιστορία αυτό είναι πρωτοφανές.
Για αυτό το λόγο αντιστέκονται τόσο η Γαλλία, όσο και η Ιταλία μπροστά τους γιατί θεωρούν ότι θα το βρουν μπροστά τους.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25627 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.