Λεωνίδας Παπαδόπουλος στον Prisma 91,6: ” Ο ΣΥΡΙΖΑ καρπώθηκε πολιτικά την ατζέντα του κινήματος “Δεν πληρώνω” πριν προδώσει όλους τους αγώνες μας.”


Το μέλος του κινήματος “δεν πληρώνω” και υποψήφιος Ευρωβουλευτής με την Πλεύση Ελευθερίας Λεωνίδας Παπαδόπουλος μίλησε στον Prisma 91,6.

“Το κίνημα “Δεν Πληρώνω”  επανασυνδέει το ρεύμα συμπολιτών μας, που έχουν μείνει χωρίς αυτό μέσω της καταδίκης της ΔΕΗ, μέσω μιας ανάλγητης κοινωνίας και της εκάστοτε κυβέρνησης, η οποία επιτρέπει αυτό το τιμωρητικό μέτρο.

Αν κάποιος χρωστάει οπουδήποτε, δεν σημαίνει ότι πρέπει να του κόβουν το ρεύμα, ακόμα οι κατάδικοι στις φυλακές έχουν ρεύμα.”

“Το ρεύμα παραμένει μέχρι να γίνει η επόμενη καταμέτρηση, έτσι οι συμπολίτες μας μένουν για μερικούς μήνες με ρεύμα, μόλις κοπεί ξανά επικοινωνούν μαζί μας και το συνδέουμε.”

Σύμφωνα με τον Λεωνίδα Παπαδόπουλο, τα τελευταία χρόνια με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος  ενώ είχε υιοθετήσει την ατζέντα του κινήματος δεν πληρώνω, πρόδωσε όλους τους αγώνες που είχαμε δώσει ενώ είχε καταφέρει να τους καρπωθεί πολιτικά και εκλογικά και αυτό για το ΣΥΡΙΖΑ μεταφραζόταν και υλικά, γιατί γνωρίζουμε πως έχουν βολευτεί τα στελέχη του.

Πρακτικά μετά την εκλογή ΣΥΡΙΖΑ όντως ο κόσμος σταμάτησε να παλεύει με τον τρόπο που πάλευε, ο κόσμος αισθάνθηκε προδομένος, ωστόσο δεν μπορούμε να τον κατηγορήσουμε, για ποιο προορισμός της κοινωνίας δεν είναι για να παλεύει, αλλά να έχει μία κανονική δουλειά ζωή, να μπορεί να διασκεδάζει να έχει μία κανονικότητα στη ζωή του.

Ο κόσμος απογοητεύτηκε μετά την προδοσία του ΣΥΡΙΖΑ, εμείς πρωτοστάτησαμε σε όλους αυτούς τους αγώνες όπου παλεύαμε κόντρα στο ρεύμα για τον καιρό, εκτιμώντας ότι αυτή η σιωπηρή πλειοψηφία η οποία αυτή τη στιγμή βράζει και είναι όμως την ατομικότητα της, δεν έχει έκφραση, είναι οι άνθρωποι που δεν έχουν φωνή αυτή την περίοδο.

Πρόκειται για μία ιστορική περίοδο της χώρας μας και για το λαό μας με τον κόσμο αυτόν έχει ηρεμήσει ενώ μέσα του βράζει, αυτό δεν εκφράζεται με έναν συλλογικό κινηματικό τρόπο και αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα.

Εμείς αυτό προσπαθούμε να κάνουμε εκτός από το να Παλεύουμε για αυτό που πιστεύουμε, είναι να γίνουμε μία είναι η φωνή αυτών των ανθρώπων, με όποιο τρόπο μπορούμε.”

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 21330 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.