Κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey: Πρόγραμμα αφίξεων 2016


Ανακοίνωση του Επιμελητηρίου Λευκάδας.

Το Επιμελητήριο Λευκάδας κάνει γνωστό το νέο πρόγραμμα των αφίξεων του κρουαζιερόπλοιου Seabourn Odyssey για το 2016. Η εταιρεία αυξάνει τις προσεγγίσεις τη φετινή χρονιά κατά 30%. Πιο συγκεκριμένα, από τις 9 αφίξεις  που πραγματοποιήθηκαν το 2015 φέτος οι αφίξεις θα ανέλθουν σε 12 και  θα διαρκέσουν από το Μάιο μέχρι και τον Οκτώβριο. Υπενθυμίζεται ότι το κρουαζιερόπλοιο Seabourn Odyssey έχει χωρητικότητα 450 επιβατών και 330 ατόμων πλήρωμα και  εκτελεί  κρουαζιέρες διάρκειας επτά, δεκατεσσάρων και είκοσι μίας ημερών στη γραμμή Βενετία-Πειραιάς-Κωνσταντινούπολη.

Το αναλυτικό πρόγραμμα αφίξεων περιλαμβάνει τις ακόλουθες ημερομηνίες: 17 Μαΐου, 25 Μαΐου, 31 Μαΐου, 14 Ιουνίου, 22 Ιουνίου, 20 Ιουλίου, 9 Αυγούστου, 17 Αυγούστου, 6 Σεπτεμβρίου, 14 Σεπτεμβρίου, 4 Οκτωβρίου, 12 Οκτωβρίου. Η άφιξη του πλοίου προγραμματίζεται στις 8.00 και η αναχώρηση στις 17.00.

Για την όσο το δυνατό καλύτερη υποδοχή και εξυπηρέτηση των επισκεπτών το Επιμελητήριο Λευκάδας θα συνεχίσει να καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια προβαίνοντας, όπως και το 2015, τόσο στην λειτουργία Hopsitality Desk πάνω στο πλοίο, όσο και στη λειτουργία ενός information kiosk στο σημείο αποβίβασης των επιβατών με σκοπό τη παροχή χρήσιμων πληροφοριών στους επιβαίνοντες.

Η διοίκηση του φορέα οφείλει να υπογραμμίσει την τεράστια σημασία της συμπεριφοράς όλων των επαγγελματικών ομάδων (εστίαση, ταξί, εμπορικά καταστήματα, κτλ), που σχετίζονται με τη προώθηση του τουριστικού μας προϊόντος, για την μακροπρόθεσμη εδραίωση των αφίξεων της συγκεκριμένης εταιρίας αλλά και για την προσέλκυση νέων εταιριών.  Για το λόγο αυτό η διοίκηση του Επιμελητηρίου έχει ξεκινήσει ήδη τις επαφές με επαγγελματικές ομάδες, τις οποίες θα συνεχίσει το προσεχές διάστημα.

Για τη Διοικητική Επιτροπή

Ο Πρόεδρος

Σωτήρης Σκιαδαρέσης

About Ομάδα Σύνταξης 28428 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.