Κρίσιμη η κατάσταση υγείας του 60 χρονου αιωροπτεριστή από την πτώση στην Ράχη Λευκάδας..


Σοβαρά τραυματίες μεταφέρθηκαν χθες πριν δύο μέρες στο νοσοκομείο  Λευκάδας ο 60χρονος Αγρινιώτης και η 50χρονη μετά την πτώση με παραπέντε πλαγιάς στη θέση Ράχη, στην Εξάνθεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι δύο φέρουν πολλαπλά κατάγματα και ο 60χρονος, που φέρεται να εκπαίδευε την 50χρονη, διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ιωαννίνων. Πλέον, ο 60χρονος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Πτολεμαΐδας.

Τα αίτια του ατυχήματος ερευνά η Αστυνομία Λευκάδας.

About Ομάδα Σύνταξης 27540 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Δηλαδή το να κρεμιέσαι με σκοινιά -λάστιχα απ τις γέφυρες ( Χαλκίδα ), και το να πετάς με κάθε λογής πανί δίκην αλεξιπτώτου στρατιωτικού, αποτελεί σπόρ ???
    Τότε η στρατιωτική εκπαίδευση για τους αλεξιπτωτιστές – στην περίπτωση του παρά πέντε- δεν χρειαζόνταν και λάθος κάνει τότε η χώρα και ξοδεύει χρήματα για την στρατιωτική οργάνωση των μονάδων αλεξιπτώτων και εκπαίδευση των αλεξιπτωτιστών.
    Και σε κάθε τέτοια περίπτωση βέβαια προηγείται νάναι καλά κάθε παθών και να ξεπεράσει τα προβλήματα, αλλά και ο βαθμός πρόκλησης της τύχης του καθενός που κρεμιεται απ τις γέφυρες ή σαλτάει με πανιά δίκην παραπέντε , είναι αυξημένος.
    όπως είναι αυξημένος και για κάθε τεχνική μέσα στον όρο εξτρέμ σπόρ.
    Παλαιότερα υπήρχαν τα ποδοσφαιρικά εξτρέμ , έξω δεξιά και έξω αριστερά και τα εξω φύλα ρούχα , με σαφώς λιγότερη πρόκληση της τύχης απ τους και τις των εξτρέμ σπόρ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.