Κώστας Γληγόρης: “Πριν ένα χρόνο ζητήσαμε από τον κ.Καλό να αναλάβουμε ύδρευση-αποχέτευση-ορεινή Λευκάδα. Τον συμβούλεψαν να κοιτάξει τον δήμο αριθμητικά.”


Σε μια ενδιαφέρουσα αποκάλυψη προχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης «Δίαυλος»  Κωνσταντίνος Γληγόρης μετά την επίθεση του Γιάννη Λιβιτσάνου και το γεγονός  ότι εκτός από κριτική δεν έχει προχωρήσει σε καμία πρόταση.

Ο κ. Γληγόρης είπε ότι λόγο του επαγγέλματος του και της ενασχόλησης του με τα κοινά έχει παρακολουθήσει πολλά σεμινάρια και ημερίδες , “με ταξίδια και προσωπικό χρόνο, αφήνοντας ένα κομμάτι του επαγγέλματος μου πίσω για να ανταποκριθώ στις απαιτήσεις της θέσης που βρίσκομαι και αυτό είναι μια προσωπική επιλογή.

Έξω όμως υπάρχουν πολλοί υβριστές σας τον κ. Λιβιτσάνο ο οποίος όταν δεν του αρέσει κάτι το οποίο λέμε, το μόνο που κάνει είναι να βρίζει.

«Ο συνεργάτης και συνοδοιπόρος του δημάρχου είναι, εκείνος τον επέλεξε με γεια του και χαρά του.

Για την ιστορία να αναφέρω ότι πέρυσι τέτοιες μέρες σε συναντήσεις που κάναμε με τον κ. Δήμαρχο, γιατί τέτοια εποχή είχε αποφασίσει με ποιους θα συνεργαστεί, ως συνδυασμός είχαμε ζητήσει να αναλάβουμε και την ύδρευση και την αποχέτευση εξ’ ολοκλήρου, την ορεινή Λευκάδα, τα πάντα γιατί δεν φοβόμασταν απολύτως τίποτα, έχοντας πλήρη γνώση της κατάστασης, δεν ήμασταν μαθητευόμενοι, όπως η σημερινή διοίκηση στο κομμάτι της ύδρευσης, η οποία με πλήρη άγνοια μας καθυβρίζει για άλλη μια φορά.

Ήμασταν πανέτοιμοι για την διοίκηση της επόμενης ημέρας, δεν θα χάναμε ούτε μια μέρα και για αυτό τον λόγο όχι απλά δεν κολλήσαμε αλλά ζητήσαμε να πάρουμε το πιο δύσκολο κομμάτι των προβλημάτων της Λευκάδας.

Βέβαια οι σύμβουλοι του Δημάρχου και πολύ πιθανόν και ο κ. Λιβιτσάνος και ο περίγυρος του, τον συμβούλεψαν να κοιτάξει τον δήμο αριθμητικά  και όχι με τα πόσα άτομα χρειάζεται ο δήμος για να κάνει μια νέα επανεκκίνηση σε μια νέα θητεία.

Θα μπορούσε να ζητήσει από κάθε παράταξη να συνδράμει, ωστόσο δυστυχώς η επιλογή του Δημάρχου μας έφερε στην σημερινή κατάσταση και αυτό είναι επιλογές…

Στην επισήμανση του κ. Λιβιτσάνου για προτάσεις είπε ότι ο ίδιος είναι αντιδήμαρχος και δεν μπορεί να περιμένει προτάσεις από τους ίδιους.

Τι θέλετε να σας πω για τις απομονωμένες ζώνες, τηλεμετρίες, έχω βαρεθεί και κουραστεί να τα λέω. Και στην ύδρευση και στην αποχέτευση τα πράγματα είναι πολύ απλά, αν τώρα θέλετε δυο χρόνια να τα μάθετε ας ελπίσουμε ότι τον δεύτερο χρόνο θα έχουμε νερό.

Επί προσωπικού απάντησε ο δήμαρχος Γιάννης Λιβιτσάνος, λέγοντας ότι δεν έβρισε κανέναν, ούτε είπε στους δημότες Λευκάδας ότι θα πρέπει να ντρέπονται  που έχουν δήμαρχο τον Χαράλαμπο Καλό.

Εσείς το είπατε και πρέπει να αναλάβετε κάποια στιγμή τις ευθύνες σας και μην λέτε “άλλα λόγια να αγαπιόμαστε” όταν κάτι δεν σας συμφέρει.

Εσείς πρέπει να δώσετε λόγο στους πολίτες που επέλεξαν έναν δήμαρχο και τους είπατε να ντρέπονται. Ο κόσμος ακούει και βλέπει και τα αποτελέσματα θα τα δείτε σε λίγα χρόνια.

About Ομάδα Σύνταξης 27424 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.