Κώστας Γληγόρης: “Παραδίδετε με την ανοχή της μειοψηφίας μια πολύ χειρότερη Λευκάδα από όταν την παραλάβατε.”


Στον απολογισμό της θητείας του ο Κωνσταντίνος Γληγόρης ανέφερε ότι τα προηγούμενα πέντε χρόνια προσπαθήσαμε να επισημαίνουμε τα κακώς κείμενα του νησιού που υπογράμμισε στην τοποθέτησή του ο κύριος Καββαδάς, δυστυχώς όμως δεν εισακουστήκαμε.

Διαβάζοντας την εγκύκλιο για τους νέους δημοτικούς συμβούλους και πώς πρέπει να συμπεριφέρονται, υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι ο δημοτικός σύμβουλος πρέπει να ψηφίζει κατά συνείδηση, αποβλέποντας πάντα στην εξυπηρέτηση του συνόλου των δημοτών, να ζητάει μέσω ερωτήσεων πληροφορίες και τα λοιπά.

Όλα αυτά είναι ακριβώς όσα δεν κάνατε εσείς το παλιό δημοτικό συμβούλιο,ερχόσασταν εδώ μία βόλτα, να περάσει η ώρα σας έχοντας την πλειοψηφία, αυτή είναι η αλήθεια.

Δεν θα αναφέρω ότι παραιτήθηκαν πάρα πολλοί σύμβουλοι από την δημοτική σας ομάδα όλη αυτή τη θητεία, δεν θα πω ότι υπάρχουν δημοτικοί σύμβουλοι εξαφανισμένοι στο σύνολο, καθώς έχουμε δημοτικό σύμβουλο της παράταξης της κυρίας Καρφάκη που έχουμε να τον δούμε 3 χρόνια.

Δυστυχώς συνάδελφοι που αποχωρείτε από την αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου όταν σας λένε την αλήθεια μπροστά σας, η σημερινή κατάσταση όχι απλώς είναι τραγική, η κατάπτυστη όπως είπε ο Θωμάς Καββαδάς, αλλά παραδίδετε μία Λευκάδα, τον τόπο μας πάρα πολύ χειρότερο από ότι τον παραλάβατε.

Σε αυτό ευθύνεται και η μειοψηφία η οποία ήταν εξαφανισμένοι μέσα από αυτό το δημοτικό συμβούλιο, βέβαια ο καθένας θα πάρει το δρόμο του εκεί που τον κατέταξε ο κόσμος.

Όχι μόνο παραδίδετε την Λευκάδα πάρα πολύ χειρότερη από ότι παραλάβατε, αλλά η κατάσταση έχει ξεχειλώσει τόσο που αναρωτιέμαι αν είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι μπορούν να μαζέψουν κάτι από αυτό που έχει ξεχειλώσει τόσο πολύ, με αποκορύφωμα το φετινό καλοκαίρι.

Ακόμα και σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο ερχόμαστε να νομιμοποιήσουμε μία μεγάλη η κακοδιαχείριση ΑΤΜ που παίρνουν ρεύμα από κολόνα της ΔΕΗ η να προτείνουμε τίτλους παραλαβής.

Συγνώμη αλλά δεν ήταν αυτό το δημοτικό συμβούλιο το οποίο έπρεπε στον τόπο μας.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 26253 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Και λιγα που τους ειπε. Ο Δρακονταειδης και ο…πολυς Νικητακης(ακου δημαρχο που ειχαμε) , ειχαν 5 χρονια την μεγαλυτερη θητεια ολων των εποχων και με δικη τους κυβερνηση!! .κι εκαναν ενα καφεκειο συριζαιικο να περναει η ωρα της εξουσιας τους.Η Λευκαδα ειναι εντελως παρατημενη. Δυσκολο να την συμμαζεψει ο οποιος δημαρχος. Λεηλατημενα ολα απο πλευρας λυσεων. Δεν εκαναν τιποτα παρα τον τελευταιο μηνα…ανακοινωσεις ενταξης εργων λες και τα εργα ειναι ολο κι ολο το θεμα της λευκαδας. Θελει εργα αλλα και καθημερινοτητα.Αλλα τι να λεμε.Εφυγαν Ο νεος τωρα στα δυσκολα και θα δουμε

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.