Κώστας Δρακονταειδής για κτήριο αστυνομικής διεύθυνσης Λευκάδας


Οι συνθήκες λειτουργίας στο κτήριο της αστυνομικής διεύθυνσης  είναι άθλιες, ανέφερε στο Δημοτικό συμβούλιο ο Δήμαρχος Λευκάδας, Κώστας Δρακονταειδής απαντώντας σε ερώτηση του Θωμά Καββαδά.

Ο ίδιος είπε ότι ο Δήμος έχει συμφωνήσει με την αστυνομική διεύθυνση σε μια σειρά πραγμάτων και ως δήμος έχουν ζητήσει τα μη δομημένα ακίνητα του δημόσιου κτήματος ΒΚ75, που ξεκινάει από τον κόμβο και φτάνει μέχρι τον βιολογικό.

«Αυτά τα οικόπεδα είναι τέσσερα έχουν ζητηθεί και η κατανομή όπως την πρότεινε ως δήμος και αποδέχεται η αστυνομική διεύθυνση είναι τα τέσσερα αυτά ακίνητα να κατανεμηθούν ως εξής:

Το δίπλα από το δημαρχείο να μείνει ως χώρος parking καθώς υπάρχει σοβαρό πρόβλημα, το ακριβώς δίπλα το μεγάλο να έχει δυο χρήσεις ή μια σχολείου και ταυτόχρονα στο ίδιο ακίνητο να γίνει και το κτήριο της δημόσιας βιβλιοθήκης.

Το οικόπεδο δίπλα στο ΚΤΕΛ, να γίνει κτήριο για την αστυνομική διεύθυνση και το οικόπεδο που βρίσκεται στην έξοδο της ζεύξης και είναι αποκατεστημένος ο νέος ΧΑΔΑ να γίνει αθλητικός χώρος.

Για αυτό το λόγο έχουν γίνει επανειλημμένες συναντήσεις με τον πρόεδρο της ΕΤΑΔ που τα ζητάμε συμφωνεί και η αστυνομική διεύθυνση, το αίτημα της βιβλιοθήκης ήταν υπαρκτό από πριν, τα αθλητικά σωματεία έχουν εκφράσει κατά καιρούς σχετικό αίτημα, με τον δήμο να θεωρεί ότι με την κατανομή αυτή απαντά σε πολύ βασικά ερωτήματα και προβλήματα που έχουν προκύψει θεωρώντας ότι η ΕΤΑΔ αυτονοήτως θα τα παραχωρήσει.»

 

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 23669 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.