Κώστας Δρακονταειδής: Απαράδεκτος ο χειρισμός του Υπουργείου Ναυτιλίας στο θέμα απαγόρευσης της θαλάσσιας περιοχής στον Σκορπιό.


Την αντίθεσή του στον τρόπο που χειρίστηκε το Υπουργείο Ναυτιλίας  το θέμα της απαγόρευσης της διέλευσης όλο το σκαφών τον θαλάσσιο δίαυλο δίπλα απ’ το Σκορπιό εξέφρασε στο δημοτικό συμβούλιο 10-05-2016  ο Δήμαρχος Λευκάδας Κωσταντίνος Δρακονταειδής.

Ο Δήμαρχος  Λευκάδας απαντώντας σε ερώτημα του κ. Καββαδά,  υπογράμμισε ότι ως δημοτική αρχή  έχουν διατυπώσει με απόλυτα κατηγορηματικό  τρόπο από τους πρώτους μήνες της δικής τους θητείας στο τέλος του ’14 αλλά και συνολικά το σώμα, την αντίθεση τους  σε αυτή την απαγόρευση θεωρώντας  την απόφαση του υπουργείου απαράδεκτη.

Ο ίδιος μάλιστα εξέφρασε την έκπληξη του καθώς σε συνάντηση που είχε με τους εκπροσώπους παρουσία του  Αντιπεριφερειάρχη κύριου Χαλικιά  συναινούσαν και οι ίδιοι στη λύση  να είναι ανοιχτός ο δίαυλος μεταξύ των δύο νησιών και να κλείνει μόνο όταν υψηλά πρόσωπα της πολιτικής και όχι μόνο επισκεπτόταν το νησί που εκεί πραγματικά υπάρχει ένα δεδομένο πλαίσιο με το συγκεκριμένο κομμάτι να είναι αποκλεισμένο συγκεκριμένες μέρες.

Ο Δήμαρχος υπογράμμισε ότι το υπουργείο Ναυτιλίας κακώς  χειρίστηκε  το θέμα αυτό με αυτόν τον τρόπο λέγοντας ότι ο δήμος έχει κάνει παρέμβαση στο Υπουργείο.

About Ομάδα Σύνταξης 28413 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.