Κώστας Δρακονταειδής: Στο νέο πολυνομοσχέδιο “Επενδύω στην Ελλάδα” ιδιωτικοποιούνται υπηρεσίες των Δήμων.


Με αφορμή την σημερινή εισαγωγή στο κοινοβούλιο για συζήτηση στο ελληνικό κοινοβούλιο ένα νομοσχέδιο διακοσίων οκτώ άρθρων, με τίτλο “ επενδύω στην Ελλάδα και άλλες διατάξεις”, ο κύριος Δρακονταειδής ζήτησε να συζητηθεί υο θέμα επειγόντως στο δημοτικό συμβούλιο, καθώς  μεταξύ άλλων υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που αφορούν τους δήμους.

“Με βάση τις συγκεκριμένες διατάξεις που αφορούν τους δήμους μπορεί πια οποιαδήποτε υπηρεσία αφορά καθαριότητα, ηλεκτροφωτισμό, πράσινο και άλλα που έπονται, καθώς σε λίγο θα έρθει και το νερό, με βάση αυτό μπορούν να περάσουν σε ιδιώτες.

Επίσης υπάρχουν διατάξεις που αφορούν τους δήμους και συλλογικές συμβάσεις εργαζομένων, καθώς και ζητήματα που αφορούν τη λειτουργία του Συμβουλίου, όπως για παράδειγμα για το τι σημαίνει απαρτία.

Εάν για παράδειγμα η απαρτία διαπιστώνεται στην αρχή, στο τέλος όταν συζητούνται τα θέματα μπορούν να μείνουν δύο και να ψηφίσουν και η απόφαση να είναι νόμιμη.”

Ο κύριος Δρακονταειδης θεώρησε ότι το δημοτικό συμβούλιο πρέπει να τοποθετηθεί, όπως τοποθετούνται σε όλη την Ελλάδα αντίστοιχα στα δημοτικά συμβούλια σήμερα.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25646 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.