Κώστας Δρακονταειδής στο Lefkadatoday: “Κατέθεσα αίτημα στην Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ για να είμαι υποψήφιος Βουλευτής.”


Την βούληση του να είναι υποψήφιος Βουλευτής επιβεβαίωσε ο δήμαρχος Λευκάδας Κωνσταντίνος Δρακονταειδής, σε επικοινωνία του Lefkadatoday,  λέγοντας ότι  κατέθεσε  σχετικό αίτημα στην Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ Λευκάδας.

Σύμφωνα με την διαδικασία που θα ακολουθηθεί, η Νομαρχιακή θα μεταφέρει στα κεντρικά του κόμματος όλες τις υποψηφιότητες που θα συγκεντρωθούν , όπου αναμένονται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις και τυπικά να είναι υποψήφιος, καθώς όπως μας μετέφερε αυτή την στιγμή είναι ενδιαφερόμενος.

Την στιγμή που θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες, θα υποβάλει την παραίτηση του στην αποκεντρωμένη διοίκηση  και σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα,  θα συνεδριάσει η δημοτική παράταξη για να αποφασιστεί ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα τον διαδεχτεί μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της δημοτικής αρχής στις 31 Αυγούστου.

Όπως μας ανέφερε ο κύριος Δρακονταειδή μέχρι την λήξη  της θητείας του δημοτικού συμβουλίου θα δίνει το παρών στα δημοτικά συμβούλια.

Ο κύριος Δρακονταειδής  μπαίνει στην μάχη των εκλογών σε μια δύσκολη περίοδο για τον ΣΥΡΙΖΑ, μετά την ήττα των ευρωεκλογών, ανταποκρινόμενος στην γενικότερη πανστρατιά του κόμματος, σε μια προσπάθεια ανασύνταξης δυνάμεων.

Η επόμενη εβδομάδα θα είναι καταλυτική των οριστικών αποφάσεων.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25606 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Δεν είναι επιλογή υπέρ της μέσης και Μεσσαίας τάξης.
    Εμπεριέχει κυρίως στοιχεία παλαιότερου εμπειρισμού .. όπου τα μέσα είναι το νόημα .. με αναφορά έλλειψης του θετικισμού ( η επεληθευσιμότητα των κριτηρίων).
    Οι επιλογές όμως και ως αυτοεπιλογές μάλιστα είναι σεβαστές ως συνειδησιακές και πιστεύω ακράδαντα κατανοημένες από τον αυτοεπιλέγοντα.
    Εδώ υπεισέρχεται ο όρος : ” και τύχης αγαθής”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.