Κώστας Δρακονταειδής: “Από εμάς θα ακούσετε προγραμματική αντιπολίτευση, χωρίς κατάρες και κραυγές.”


Στην τοποθέτησή του ο Κωνσταντίνος Δρακονταειδής ευχήθηκε σε όλους τους δημοτικούς συμβούλους στο Δήμαρχο Λευκάδας, αντιδημάρχους, υγεία, δύναμη, γνώση, αυτογνωσία, απευθυνόμενος και στον εαυτό του.

“Πρόκειται για μία περίοδο που εξακολουθεί να είναι πρόκληση στη Λευκάδα, να επιλύσουμε προβλήματα και ζητήματα τα οποία γνωρίζετε όλοι του υπάρχουν, εγώ θέλω να ξεκαθαρίσω από τη δική μας πλευρά δύο πράγματα.

Το πρώτο είναι ότι με γνώμονα το ζήτημα της απλής αναλογικής, ψηφίσαμε για την εκλογή των επιτροπών και του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, γιατί έτσι θεωρούμε ότι συμβάλλουμε στην πράξη και όχι στα λόγια στην λειτουργία του ίδιου του θεσμού.

Το δεύτερο που έχω να πω είναι ότι ουσιαστικά δεν υπάρχει απλή αναλογική, αυτό το πράγμα τορπιλίστηκε στη γέννησή του, δεν θα έλεγα ακυρώνεται αλλά ακρωτηριάζεται, καθώς οι αλλαγές που έγιναν πριν περίπου 1,5 μήνα είναι κατά τη γνώμη μας σε αρνητική κατεύθυνση.

Ο Κλεισθένης χρειαζόταν αλλαγές, αλλά κατά τη γνώμη μας έπρεπε να βγουν μέσα από την εμπειρία που θα γέναγε όλη αυτή η προσπάθεια, γιατί η απλή αναλογική έδωσε τη δυνατότητα σε μέλη της τοπικής κοινωνίας να εκφραστούν κάτι που το προηγούμενο σύστημα δεν έδινε και αυτό είναι πολύ σημαντικό σε μία κοινωνία που έχει ανάγκη το διάλογο.

Θέλω να πω ότι από θέση ευθύνης και έχοντας την εμπειρία της προηγούμενης θητείας μας να είσαστε βέβαιοι ότι εμείς δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε αντιπολίτευση, αλλά είμαστε για να κάνουμε προγραμματική αντιπολίτευση, που σημαίνει ότι από εμάς δεν πρόκειται να ακούσετε άρνηση χωρίς αιτιολόγηση ή χωρίς άλλη πρόταση, επίσης από εμάς δεν πρόκειται να ακούσετε ποτέ κραυγές οι κατάρες, αυτά αφορούν άλλους.

Εύχομαι να πάμε σε συμβούλια που θα παράγουν αποτέλεσμα άσχετα αν δεν συμφωνούμε σε όλα, επαναλαμβάνοντας την καλή επιτυχία για όλους και ιδιαίτερα στο Δήμαρχο Λευκάδας στον οποίον έχω πει και σε προσωπικό επίπεδο ότι ότι βοήθεια χρειαστεί ευχαρίστως αυτό θα γίνει.

 

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 22658 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.