Κορυφώνονται οι επαφές Καλού για την συγκρότηση του νέου δημοτικού σχήματος


Η αντίστροφη μέτρηση για την ορκωμοσία του νέου Δημάρχου Χαράλαμπου Καλού έχει ξεκινήσει,  καθώς την Κυριακή  25 Αυγούστου αναλαμβάνει καθήκοντα σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία για τον Δήμο Λευκάδας.

Το οξυμένο πρόβλημα των απορριμμάτων,  τα προβλήματα στην υδροδότηση, τα φαινόμενα ανομίας στο νησί  δημιούργησαν μια αλγεινή εντύπωση για το νησί αυτό το καλοκαίρι.

Ο νέος δήμαρχος Λευκάδας έχει εντατικοποιήσει τις επαφές του για την στελέχωση του δήμου και έχει κάνει επαφές με στελέχη όλων των παρατάξεων, ώστε η επόμενη μέρα να έχει ένα λειτουργικό σχήμα που θα παράξει αποτελέσματα, καθώς γνωρίζει πολύ καλά ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερος χρόνος προσαρμογής στα νέα δεδομένα.

Οι πληροφορίες μας θέλουν τις επόμενες μέρες να μπαίνουν οι τελευταίες πινελιές,  καθώς σήμερα και την επόμενη εβδομάδα θα γίνουν και οι τελευταίες επαφές με τον Χαράλαμπο Καλό να προσπαθεί να κάμψει και τις όποιες αντιδράσεις ενδεχομένως προκύψουν, θέλοντας να παρουσιάσει ένα δημοτικό σχήμα από όλες τις αποχρώσεις που θα “τρέξει” τον δήμο.

Τις τελευταίες μέρες ακούγονται διάφορα ονόματα για τις  αντιδημαρχίες,  πολλά από αυτά  αν ευοδωθούν θα αποτελέσουν έκπληξη ωστόσο θα πρέπει να καμφθούν και αντιδράσεις με  την τελική απόφαση να παίρνει  ο νέος δήμαρχος.

Η εξίσωση είναι δύσκολη καθώς πρέπει να επιτευχθούν   οι ισορροπίες για την επόμενη ημέρα σε ένα Δήμο που έχει ανάγκη την μέγιστη συναίνεση για την λήψη κρίσιμων αποφάσεων.

About Ομάδα Σύνταξης 27430 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.