Κορονοϊός Μέτρα: Υποχρεωτική από το Σάββατο η χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ για εργαζομένους και καταναλωτές


Σε έκτακτα μέτρα προχωρά η κυβέρνηση και δη για τη χρήση μάσκας, καθώς είχαν ενταθεί οι πιέσεις απο τους επιστήμονες για την επαναφορά της υποχρεωτικότητας της χρήσης μάσκας σε κλειστούς χώρους. Ως εκ τούτου, αποφασίστηκε η υποχρεωτική χρήση μάσκας στα σούπερ μάρκετ για εργαζομένους και καταναλωτές, αρχής γενομένης από αύριο Σάββατο.

Αυτό αναφέρει, σε ανάρτησή του στο Twitter, ο γενικός γραμματέας Εμπορίου και Καταναλωτή, Παναγιώτης Σταμπουλίδης: «Εφαρμόζοντας την απόφαση της Εθνικής Επιτροπής Προστασίας της Δημόσιας Υγείας έναντι του COVID-19, εκδίδεται ΚΥΑ με την οποία καθίσταται από αύριο,υποχρεωτική η χρήση μη ιατρικής μάσκας στα σούπερ μάρκετ από τους εργαζομένους& καταναλωτές».

Πηγή: flash.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Με το θέμα μάσκας τόχει μπερδέψει το θέμα.
  Διότι επιβάλλεται μάσκα πάλι, αφού είχε ανασταλεί.
  Και βέβαια το ότι ανοίξανε τα τουριστικά σύνορα έχει αποτέλεσμα την επαναφορά της μάσκας, γιατί θα πέρασαν κορονο’ι’οί.
  Και το μέγιστο του πληθυσμού στα αστικά κέντρα που δουλεύει νφχθημερόν για να επιβιώσει, τι τον ένδιαφέρει αν κάθε βαλκάνιος ή Φρατζέσκος ή απ αλλού θέλει να κάνει τουρισμό?
  Αυτοί που ζουν απ τον τουρισμό και θέλουν τουρίστες σκεφτήκανε τους άλλους που ζούν απ άλλες εργασίες??
  Το μέγιστο των πολιτών δεν θέλει μάσκα και γιατί κοστίζει , και ούτε ενδιαφέρεται για τον τουρισμό και αν μπουκάρουν στην χώρα τα τουριστικά λεφούσια.
  Και όσοι στον τουρισμό δραστηριοποιούμενοι και απασχολούμενοι δενωθα έχουν έχουν δουλειά , να πάνε να σκάψουν χωράφια χέρσα, να τα καθαρίσουν και ξελογγόσουν να καλλιεργήσουν για ωα παράγουν για να ζήσουν. Και όχι για χάρη των ώς μειοψηφία να επιβάλλεται μάσκα στην πλειοψηφία.

 2. Όπως ο κάθε αλλοδαπός τουρίστας θέλει νάρθει στην Ελλάδα για τουρισμό για να περάσει καλά κσι έτσι θα έρθουν και κρούσματα κορονοιού , όπως κάθε Έλλην εσωτερικός τουρίστας θέλει να κινηθεί στην χώρα,με τον κίνδυνο αναοχλευσης του κορονοιού, για να περάσει καλά , έτσι και κάποιοι Έλληνες γηγενείς μέδα στην χώρα θέλουν να μην ενοχλούνται απ τον κορονοιό και ούτε νσ φοράνε μάσκες ( μια και τις είχε η χώρα υπερβεί ) και ούτε θέλουν να κινηθούν πέρα απ τους τόπους κατοικίσς των και εργασίας των για να περνάνε και αυτοί καλά.
  Και αυτούς ποιός θα τους προστατεύσει.
  Ή επειδή οι επαγγελμαιες του τουρισμού θέλουν να βγάλουν χρήματα για να περνάνε και αυτοί καλά , πρέπει οι υπόλοιποι πολίτες της χώρας να μην περνάνε καλά φορώντας μσσκες πογ ώς μέτρο επανήλθαν.
  Κοινώς : να περνάνε καλά κάποιοι που δεν έχουν τι να κάνουν και το ρίξανε δήθεν στον τουρισμό ή όσων περιμένουν να εισπράξουν απ τον δήθεν τουρισμό, σε βάρος των άλλων.
  Σκέφτηκε κανείς και η κυβέρνηση τους άλλους, αυτούς οου με την χρήση μάσκας δεν περνάνε καλά.??
  Όχι όλα για την ανέξοδη καλοπαίραση και είσπραξη.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.