Κορονοϊός – Χαρδαλιάς: «Το φετινό Πάσχα δεν θα πάμε στο χωριό»


Με εντολή Νίκου Χαρδαλιά έγινε αναστολή λειτουργίας για 30 ημέρες, για προληπτικούς λόγους, του εργοταξίου της «μονάδας 5» της ΔΕΗ στην Πτολεμαΐδα, ενώ όλες οι μονάδες στην ευρύτερη περιοχή λειτουργούν ήδη με το ελάχιστο δυνατό προσωπικό και με προσωπικό ασφαλείας ώστε να μην παρατηρείται συμφόρηση εργαζομένων. Τα έκτακτα μέτρα ελήφθησαν καθώς το επιδημιολογικό φορτίο της Δυτικής Μακεδονίας και της ευρύτερης περιοχής είναι αυξημένο.

Αναφορικά με τις φετινές διακοπές του Πάσχα ο Νίκος Χαρδαλιάς ανέφερε χαρακτηριστικά: «Πρέπει να αντιληφθούμε όλοι ότι το φετινό Πάσχα θα είναι διαφορετικό, δεν θα πάμε στο χωριό, δεν θα σουβλίσουμε αρνιά με φίλους και δεν θα πάμε στις εκκλησίες, αλλά θα προσευχηθούμε από τα σπίτια μας».

Πάσχα μαζί με  όλους τους αγαπημένους μας και όχι χωρίς κάποιους από αυτούς», ανέφερε ο Νίκος Χαρδαλιάς κατά την σημερινή ενημέρωση.

Αναφορικά για το επόμενο διάστημα ο  υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας ανέφερε ότι ο καιρός βελτιώνεται και οι μέρες μεγαλώνουν «η εσωτερική μας ανάγκη να βρεθούμε έξω αυξάνεται, αυτό όμως θα είναι το λάθος, αυτό βοηθάει τη νόσο, δεν κάνουμε βήμα πίσω, μένουμε πιστοί στον στόχο, μένουμε σπίτι».

Πηγή: ethnos.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27539 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.