Κοροναϊός: Με ραντεβού εκδίδονται ταυτότητες και διαβατήρια


Στο γενικότερο πλαίσιο της επιβολής των αυστηρών μέτρων για την καταπολέμηση του κοροναϊού, και η Αστυνομία λαμβάνει τα μέτρα της για να προφυλάξει το προσωπικό της και τους πολίτες που προσέρχονται στα αστυνομικά τμήματα.

Γι αυτό το λόγο η έκδοση ταυτοτήτων και διαβατηρίων θα γίνεται μέχρι νεωτέρας με προκαθορισμένο ραντεβού κατόπιν επικοινωνίας. Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, οι πολίτες που επιθυμούν να προβούν στην έκδοση δελτίου ταυτότητας ή διαβατηρίου, θα πρέπει προηγουμένως να επικοινωνούν με την αρμόδια Υπηρεσία, προκειμένου να καθοριστεί συγκεκριμένη ώρα προσέλευσης για την εξυπηρέτησή τους.

Η διαδικασία αυτή θα εφαρμοστεί για όσο διάστημα κριθεί απαραίτητο στο πλαίσιο των μέτρων που λαμβάνονται για την πρόληψη και την προστασία από τον κοροναϊό, με σκοπό την αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού μεγάλου αριθμού ατόμων σε κλειστούς χώρους, για την προστασία πολιτών και αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι, στην ιστοσελίδα της Ελληνικής Αστυνομίας είναι δυνατή η αναζήτηση των στοιχείων επικοινωνίας των αρμόδιων Υπηρεσιών Ασφάλειας για την έκδοση ταυτοτήτων ενώ στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Διαβατηρίων των αντίστοιχων Γραφείων Διαβατηρίων.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28528 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

  1. Η παγκοσμιοποίηση ( ο όρος ακόμη ούτε άρχισε να κατανοείται απλά χρησιμοποιείται ευρέως υστερόβουλα και προσχηματικά ) δεν προσδιορίζεται υλικά αλλά μόνο κσι κύρια “”πνευματικά””.
    Και αυτό ήρθε να μας δείξει το μίασμα- μολυνσμένος αέρας – ( άρα πνευματικά ) ώς υλική βάση της παγκοσμιοποίησης.
    Και καλά είναι για την τεχνοκρατική συγχρονία να υπάρξει έστω και κσθυστερημένα ο μαρξιστικός χώρος ( η ιδέα παραγάγει υλικά αποτέλεσματα) συγκρότησης κσι αναφοράς του όρου παγκοσμιοποίηση.
    Και η πνευματική -άρα υλική- χωρικότητα αυτού ( του μαρξιστικού χώρου) είναι τεράστια ώς όγκο και μέγεθος ακόμα για τους προτεινόμενους και σήμερα άλλους χώρους της ιστορικά ανθρώπινης εξέλιξης.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.