Κοροναϊός : Αυτός είναι ο επικαιροποιημένος χάρτης – Όλες οι περιοχές ανά επίπεδο


Ανακατατάξεις στο χάρτη υγειονομικής ασφάλειας ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς.

Κατά τη διάρκεια έκτακτης ενημέρωσης, γνωστοποίησε πως Θεσσαλονίκη, Λάρισα και Ροδόπη μπαίνουν σε lockdown από αύριο, Παρασκευή, περνώντας στο κόκκινο επίπεδο. Πλέον, οι περιοχές που βρίσκονται σε κατάσταση συναγερμού ανέρχονται σε επτά, συμπεριλαμβανομένων των: Καστοριάς, Κοζάνης, Ιωαννίνων και Σερρών.

Επίσης, από την Παρασκευή στο επίπεδο 3 (πορτοκαλί) ανεβαίνουν εννιά περιφερειακές ενότητες. Πρόκειται για τις: Πέλλα, Δράμα, Έβρο, Ξάνθη, Κιλκίς, Πιερία, Ημαθία, Καβάλα, Χαλκιδική.

Στο επίπεδο 3 βρίσκονται, επίσης, οι: Αττική, Βοιωτία, Θήρα, Πειραιάς και Τρίκαλα.

Δείτε τον επικαιροποιημένο χάρτη:

About Παναγιώτης Κουνιάκης 441 Articles
Δημοσιογράφος, μέλος της ΕΣΗΕΑ, Αρχισυντάκτης του LefkadaToday.gr, παρουσιάζει καθημερινά το απογευματινό μαγκαζίνο του Prisma 91.6

1 Comment

  1. Στην Θεσσαλονίκη το κόκκινο είναι γιατί κάνανε αντιστασιακά πάρτυ στον περίβολο του Πανεπιστημίου καοβστην πλατεία Αριστοτέλους με μπύρες.
    Αυτά τα Βαλκάνια νούμερα εκεί πάνω τι άλλο θα κάνανε πέρα από μπύρες τσίπουρα και λεφουσιές.
    Κάτι ξετροχιασμένες καταστάσεις σε περιοχές λαδάδικα ( μια πλατεία Μοριχόβου σαν γκέτο ) , κάτι ουζοαγορές και τσιπουροαγορές, και μια παραλία που την πνίξανε στο αυτοκίνητο και στην πολυκατοικία τι θα έβγαινε??
    Μετά ανεβήκανε και στα υψώματα σε κάτι παλιά καντούνια για να ζήσουν τις Βαλκανικές νοσταλγίες τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.