Κωνσταντίνος Τασούλας στον Prisma 95,1: "Από τα λεφτά χωρίς Μνημόνιο, φτάσαμε στο Μνημόνιο χωρίς λεφτά."


 Ο Βουλευτής Ιωαννίνων ΝΔ Κωνσταντίνος Τασούλας μίλησε στον Prisma 95,1 για την στάση των εταίρων απέναντι στην Ελληνική Κυβέρνηση, λέγοντας ότι μετά από τρία χρόνια μεγάλης δοκιμασίας του Ελληνικού λαού, αδικιών, καθίζησης της οικονομίας και εκτόξευση της ανεργίας η Ελλάδα ήταν έτοιμη να ζητήσει χρήματα χωρίς Μνημόνιο και μετά την περιπέτεια που μπήκε η χώρα τους τρείς τελευταίους μήνες με τις εκλογές κτλ, πήγαμε από τα λεφτά χωρίς Μνημόνιο, στο Μνημόνιο χωρίς λεφτά.

Ο κύριος Τασούλας ανέφερε ότι υπάρχει μια ικανοποίηση στην κοινή γνώμη που φαίνεται και από τις δημοσκοπήσεις, για αλλαγή των λέξεων και του στυλ, η κοινή γνώμη ανέφερε είναι πιεσμένη και στην ζωή και την καθημερινότητα της δείχνοντας μια συγκρουσιακή διάθεση με τους “κακούς” ξένους που μας επέβαλαν πολύ σκληρές πολιτικές, ωστόσο διευκρίνισε αν φύγουμε από τις λέξεις θα δούμε ότι δεν υπάρχει ουσιαστικό αποτέλεσμα με την κατάσταση της χώρας να έχει χειροτερεύσει, γιατί έχουν αυξηθεί οι χρηματοδοτικές ανάγκες της χώρας και αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μειώνονται τα επιχειρήματα της.

“Άλλο να λέμε ότι η Γερμανοί είναι διάδοχοι του τρίτου Ράιχ και Ναζί και νεοφιλελεύθεροι και άλλο να καλύπτουμε τα χρηματοδοτικά μας κενά. Υπάρχει τεράστια απόσταση μεταξύ λέξεων και πραγματικότητας.”
Σύμφωνα με τον Κύριο Τασούλα υπάρχει μια ανεξήγητη αυτοπεποίθηση της Κυβέρνησης η οποία οδηγείται προς την σύγκρουση, με τον ίδιο να εύχεται να πετύχει αυτή η τακτική, ωστόσο εξέφρασε τις επιφυλάξεις του λέγοντας ότι αυτή η τακτική θα επιδεινώσει την κατάσταση στην χώρα, για αυτό και προκαταβολικά, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μοιράζουν ευθύνες στην Ευρωπαϊκή δεξιά νομενκλατούρα για την ζημία που θα προκαλέσουν οι ίδιοι στην χώρα.

Όσον αφορά την Νέα Δημοκρατία και την ήττα της υπογράμμισε ότι κρίθηκε στην χειρότερη της φάση, όταν είχε βελτιωθεί η εικόνα στο Δημοσιονομικό σκέλος, αλλά δεν είχε περάσει στην ζωή των ανθρώπων. Ο ίδιος μάλιστα είπε ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα κριθεί το 2019.

About Ομάδα Σύνταξης 27938 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.