Κωνσταντίνος Κυρανάκης στον Prisma 91,6: H Ελλάδα χρειάζεται ένα πολιτικό αρχηγό όποιος θα λέει πάντα και για όλα την αλήθεια.


Απόλυτα λογική χαρακτήρισε την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, για τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ο αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Κυρανάκης μιλώντας στον Prisma  91,6.
“Η λογική επιτάσσει ως προς τι θα αποφάσισε η δικαιοσύνη για τη συγκεκριμένη υπόθεση”, λέγοντας ότι έγινε αποδεκτό το αίτημα για αίτηση ακύρωσης του νόμου Παππά και άρα προχωράμε στο επόμενο στάδιο που θα εκδικαστεί και είναι η ουσία του Νόμου.

Στη Νέα Δημοκρατία θεωρούσαμε αναμενόμενο το αποτέλεσμα της εκδίκασης  και δείχνει ότι οι Έλληνες δικαστές δεν υπέκυψαν σε εκβιασμούς, σε στοχοποίησης  και σε αυτό το κλίμα τρομοκρατίας το οποίο καλλιεργήθηκε τις τελευταίες ημέρες.
Ο ίδιος χαρακτήρισε υποκριτική τη στάση τόσο του κύριου Παππά αλλά και του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο θέμα των τηλεοπτικών  αδειών, λέγοντας ότι η κυβέρνηση με το νόμο που έχει ψηφίσει και χωρίς να περιμένει την απόφαση της ελληνικής δικαιοσύνης, ακυρώνει τις συνταγματικές αρμοδιότητες του Ε.Σ.Ρ άρα λοιπόν όταν έρχεται ένας νόμος από την κυβέρνηση, η  οποία ακυρώνει αυτές αρμοδιότητες και έκτον υστέρων αφού έχει διενεργήσει διαγωνισμό για μια διαδικασία που θα έπρεπε να έχει διενεργηθεί από το ΕΣΡ,  έρχεται και ζητάει νομιμοποίηση από τη Νέα Δημοκρατία και να την καταστήσει συνένοχο σε μια υπόθεση που έχει την απόλυτη ευθύνη.

Επίσης χαρακτήρισε πρωτοφανές και ανήκουστο μέλος της κυβέρνησης, υπουργός δικαιοσύνης να διατάσσει έρευνα με προϊόν υποκλοπής για προσωπικά δεδομένα,  χωρίς καν να έχει διατάξει έρευνα για το πως έγινε αυτή η υποκλοπή.

Ευτυχώς υπήρξε παρέμβαση εισαγγελέα για την υπόθεση, αλλά είναι πρωτοφανές η αριστερά η οποία ίδια τόσα χρόνια έκανε καταγγελίες για δικούς της διωγμούς από τέτοιες πρακτικές να τις πραγματοποιεί μέσω της κομματικής εφημερίδας της Αυγής λέγοντας ότι είναι ντροπή για την Αυγή να πραγματοποιεί τις πρακτικές, τις οποίες κατήγγειλε για τόσα χρόνια και είναι κρίμα και για το Δήμοκρατικό σύστημα της χώρας, αλλά και για την ίδια  την  Δημοκρατία.
Όσον αφορά την γενικότερη πολιτική κατάσταση ο κ. Κυρανάκης αναφέρθηκε στις προτάσεις που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης  πολλές φορές και με πολιτικό κόστος για συγκεκριμένα  θέματα.

Μάλιστα εξήγγειλε και  περιοδείες ώστε να μπορέσει να εξηγήσει στην κοινωνία τις συγκεκριμένες προτάσεις, τη στιγμή που πολίτες έχουν κουραστεί τόσο πολύ αλλά κυρίως οι νέοι άνθρωποι από πολιτικούς οι οποίοι συνεχώς πολιτεύονται με ψέματα και ψεύτικές υποθέσεις.

Χρειάζεται τώρα η Ελλάδα ένα πολιτικό αρχηγό όποιος θα λέει πάντα και για όλα την αλήθεια.

About Ομάδα Σύνταξης 27920 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.