Κωνσταντίνος Γληγόρης: “Kαθόμαστε και ασχολούμαστε  με το τι θα πει ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας και απολογούμαστε εμείς για τον κ. Σκιαδαρέση


Την αντίθεσή του με όλη την διαδικασία  αναφορικά με την τοποθέτηση του προέδρου  εμπορικού Επιμελητηρίου  κυρίου Σκιαδαρέση  εξέφρασε στην τοποθέτησή του  ο Κωνσταντίνος Γληγόρης.

“Καθόμαστε αυτή τη στιγμή και συζητάμε για ένα σχόλιο του προέδρου του Επιμελητηρίου,  το οποίο αν δεν γνωρίζετε ξεκίνησε από τον δικό μου λογαριασμό  και ήταν μία απάντηση στον πρώην επικεφαλής  της παράταξης του δημοτικού συμβουλίου κύριου Βασίλη Αραβανή.

 Εγώ ούτε καν μπήκα στη διαδικασία να απαντήσω,  εννοείται ότι είναι κατακριτέα  όσα είπε ο κύριος Σκιαδαρέσης,  εδώ όμως φαίνεται ότι καθόμαστε και ασχολούμαστε  με το τι θα πει ο δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας   και θα απολογούμαστε εμείς για τον κ. Σκιαδαρέση,  νομίζω ότι έχουμε χάσει  τον ρόλο του δημοτικού συμβουλίου και το τι κάνουμε εμείς ως δημοτικοί σύμβουλοι.

Είναι τουλάχιστον υποκριτικό από όλους μας  να καθόμαστε να συζητάμε τέτοια ώρα τέτοια πράγματα.  Θέλουμε τώρα να χτυπήσουμε τον Σκιαδαρέση για μία δήλωση,  ο Σκιαδαρέσης αν ήθελε θα ήταν πολλά πράγματα,  λόγω  ότι δεν μπορεί να κρατηθεί  δεν είναι κάτι από αυτά.

Στη συνέχεια ζήτησε να μάθει ποια είναι η άποψη  του δημάρχου Λευκάδας για την ζεύξη   με τον πρόεδρο  να παρεμβαίνει και να λέει ότι είναι εκτός θέματος.

Υπήρξε αντιπαράθεση  για τη διαδικασία.

About Ομάδα Σύνταξης 27933 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.