Κωνσταντίνος Δρακονταειδής: “Το έχει παραξηλώσει η Αστυνομία με το κυνηγητό στους επαγγελματίες…”


Με ανάρτηση του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook ο επικεφαλής της παράταξης “Όλοι για την Λευκάδα” και πρώην δήμαρχος Κωνσταντίνος Δρακονταειδής δεν κρύβει την ενόχληση, κάνοντας λόγο για κυνηγητό της Αστυνομίας στους επαγγελματίες.

Συγκεκριμένα έγραψε:

Το ‘χουν παραξηλώσει εκεί στην Αστυνομία με το κυνηγητό στους επαγγελματίες (και όχι μόνο), λόγω Covid!!!
Και δεν μιλάω…τυχαία!!!

About Ομάδα Σύνταξης 28417 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

2 Comments

 1. Θα μας τρελάνει ο πρώην Δήμαρχος λέγοντας ότι η αστυνομία παρακυνηγαει τους επαγγελματίες ο κ.πρωην πέντε χρόνια διέλυσε η κατέστρεψε οικονομικά τις περισσότερες επιχειρήσεις βάζοντας τις κίτρινες και πράσινες γραμμές (π.χ παραλία Νυδριού όπου οι γραμμές μπαίνουν μέσα στις αυλές )με αποτέλεσμα φορτώθηκαν μεγάλα προστιματα διότι δεν φρόντισε να δοθούν αυτοί οι χώροι με ενοίκιο στα καταστήματα.Ελεος κ πρώην δημαρχε

 2. Με την αλήθεια ή όχι των δηλωμένων ενοικίων τι γίνεται ???
  Γιατί τα κορό’ι’δα που τα δηλώνουν όλα τα εισπρατόμενα χάνουν 40%. Και οι επαγγελματίες μισθωτές που δηλώνουν και αυτοί όλα κοβουν περισσότερες αποδείξεις και πληρώνουν περισσότερο φπα, απ αυτούς τους επαγγελματίες μισθωτές που σε συνεργασία με τους εκμισθωτές δεν δηλώνουν πραγματικά.
  Αν ένα ενοίκιο είναι 600 ευρώ το μληνα και σε συνεργασία δηλώνουν 300, τότε το κράτος χάνει τουλάχιστον 300 χ15% φόρο = 45 ευρώ τον μηνα. Πλέον χαρτόσημο 3,6% = 1,62 ευρώ το μήνα, άρα από τον εκμισθωτή χάνει 46,62 ευρώ το μήηνα φόρο.
  Από τον μισθωτή χάνει τουλάχιστον 300 χ 24% φπα = 72 ευρώ φπα .
  άρα κάθε μήνα το δημόσιο χάνει τουλάχιστον συνολικά = 118,62 ευρώ .
  Τα οποία τα πληρώνουν τα κορό’ι’δα ο εκμισθβτής και ο μισθωτής που λειτουργούν νόμιμα.
  Και ο μισθωτής επαγγελματίας χτυπάει τις τιμές όσο μπορεί. Και ο εκμισθωτής πάει κάθε μήνα και παίρνει τα μαύρα εκ του ενοικίου.
  Και τα κορό’ι’δα πληρώνουν τον μήνα και τον χρόνο , τους έξυπνους εκμισθωτή και μισθωτή. Και οι εκμισθωτές και οι μισθωτές επαίρονται ότι φκιάχτηκαν οικονομικά ( γιατί μόνο αυτό ξέρουν) και πάνε κορδωμένοι . Και το κράτος λέει δεν μπορεί να τους τσιμπήσει !!! Και να τους βάλει να πληρώσουν αναδρομικά τους διαφυγώντες φόρους εισοδήματος και φπα και χαρτοσήμου και με τα πρόστιμα .

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.