Κωνσταντίνος Δρακονταειδής: “Δεν μπορεί η Λευκάδα να είναι το μόνο νησί που δεν ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα της κυβέρνησης..”


Με παρέμβαση του στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης ο πρώην δήμαρχος Λευκάδας ζητάει να ισχύσουν όπως σε όλα τα νησιά έτσι και στην Λευκάδα τα περιοριστικά μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση!!

“Δεν μπορεί η Λευκάδα, να είναι το μόνο νησί των Ιονίων και ένα από τα δυο σε όλη την χώρα, που δεν ισχύουν τα περιοριστικά μέτρα όπως τα ανακοίνωσε η κυβέρνηση!!!

Αυτή η απόφαση πρέπει, εδώ και τώρα ν’ αλλαξει! Πέραν τούτου, αυτό που ενοχλεί αφάνταστα, είναι ότι γίνεται ένας διαγκωνισμός, με την έκδοση Δελτίων Τύπου, από τοπικούς “παράγοντες” με τις ενέργειες που έκαναν (επιστολές, τηλέφωνα και δεν ξέρω κι εγώ τι αλλο), για ν’ αλλάξει η κυβερνητική απόφαση. Η προσπάθεια αυτή, του “κατόπιν ενεργειών μου”, είναι το γνωστό επικοινωνιακό παιχνίδι!!!

Κύριοι, αυτές τις δύσκολες στιγμές, αφείστε τους θεσμικούς (Βουλευτή, Αντιπεριφερειάρχη, Δήμαρχο), να παίξουν το ρόλο τους. Όλοι οι υπόλοιποι, έχουν πολλούς τρόπους για να βοηθήσουν!!! Ο σημαντικότερος, είναι να αποπνέει, ο λόγος και η πράξη τους, νηφαλιότητα και ψυχραιμία!!!

ΥΓ.: κ. Βουλευτά, σας παρακαλώ, μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε την κυβέρνηση, γι αυτήν της την αστοχία. Διεκδικείστε, ν’ αλλάξει!!!

 

About Ομάδα Σύνταξης 28415 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.