Κοινότητα Κατούνας: Πως να αποδείξω ότι δεν είμαι ελέφαντας;


Μέσω της ιστοσελίδας της τοπικής Κοινότητας Κατούνας https://koinotitakatounas.gr/ απαντά στα σχόλια στο facebook του Δημοτικού Συμβούλου Κωνσταντίνου Γληγόρη.

Κανονικά δεν θα πρέπει μια Κοινότητα σαν διοίκηση να ασχοληθεί με αναρτήσεις- τοποθετήσεις που έχουν σαν πρώτιστο σκοπό το like, και χωρίς την παραμικρή υποχρέωση στα γραφόμενα τους.
Όμως ο  κοινωνικός κουρνιαχτός που δημιουργείται υποτιμά την αντίληψη μας .

Περιμέναμε να εκτονωθείτε για να απαντήσουμε συνολικά , ξεκινώντας από τους αιρετούς .
Κύριε Γληγόρη Κωνσταντίνε , ήσασταν δυο φορές υποψήφιος δήμαρχος  και είστε ενεργός δημοτικός σύμβουλος επικεφαλής δημοτικής παράταξης  .

Ο πολιτικός πολιτισμός προτρέπει , αφού αναφέρεστε σε συγκεκριμένη δημοτική ενότητα , να ενημερωθείτε πρωτίστως από αυτούς που ο κόσμος της Κατούνας επέλεξε να τον διοικεί . Αν δεν το πράττεις αυτό , σημαίνει ασέβεια στα 200 και πλέον αιρετά πρόσωπα στο νησί της Λευκάδος .

Η Κοινότητα Κατούνας διαθέτει κάθε μέσο επικοινωνίας , για να διευκολύνει οποιονδήποτε να ενημερωθεί και να επικοινωνήσει μαζί μας ( Ιστοσελίδα , email  , Δίκτυα )  .

Αν μέσα στα δημοτικά συμβούλια διαρρηγνύεις τα ιμάτιά σου για την σωστή λειτουργεία των δομών , γιατί τις 11 το βράδυ σουλατσάρεις στο Ιντερνέτ , διαμοιράζοντας φωτογραφίες σε κολλητούς για να λυθεί το πρόβλημα .
Δυο μέτρα και δυο σταθμά Κύριε Δημοτικέ σύμβουλε , κάνω αγωγές για να λειτουργούν οι δομές αλλά και “Je veux devenir calife à la place du calife!” για να κάνω πλάκα  ….

Οχετός ανακριβειών και προσωπικών αιχμών «υπογεγραμμένα» από δημοτικό σύμβουλο είναι σημεία των καιρών .

Ακούστε για τους τύπους το χρονικό .

Στις 12/1/2020 Ιδιώτης με όχημα προκάλεσε φθορά σε δημόσια περιουσία .   Η Κοινότητα μαζί με την αστυνομία κατέγραψε το συμβάν και με δική της πρωτοβουλία για λόγους ασφαλείας επισκεύασε την επομένη την ζημιά .Μετά από 10ημερο η ζημιά μεταφέρθηκε χωρίς κάνεις να γνωρίζει την προέλευση της !!
Η Κοινότητα απαίτησε την επισκευή από την ασφάλεια του οχήματος και όχι με σπατάλη του δημόσιου χρήματος . Η αποκαταστάσεις του Δήμου κύριε Γληγόρη , τράβηξαν το δρόμο των αγωγών με ανάλογη καθυστέρηση όπως γνωρίζετε !!! …….

Ιδιώτης κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στην περιφέρεια για το σύνολο του χείμαρρου και το έργο άλλαξε πορεία και με παρέμβαση μας άλλαξε και ως προς την ασφάλεια των κιγκλιδωμάτων …..

Τα έργα των δήμων πρέπει να γίνονται με βάση τη λειτουργικότητα των υποδομών και όχι με βάση
– Έχω κολλητό τον αντιδήμαρχο ή  έχω καρδούλες στη βιβλιόφατσα  .

Πολιτική κύριοι Δημοτικοί σύμβουλοι είναι να αναδειχθεί η υποχρηματοδότηση  των Δήμων και γενικότερα των Κοινοτήτων .

Όσο για τα υπόλοιπα σχόλια που φτάνουν στα όρια του προσωπικού …

Κυρίες που παρακολουθείτε απ΄ την χαραμάδα την προσωπική ζωή των μελών του συμβουλίου , καλό θα είναι να παρακολουθείτε και την κοινοτική τους ζωή και να παραβρεθείτε στα κοινοτικά συμβούλια για να ενημερωθείτε και να δηλώσετε τις όποιες ανησυχίες σας

Ο πρώην κοινοτικός σύμβουλος κύριος Σκλαβενίτης πριν την αποποίηση των ευθυνών του , διοικούσε από γραφείο που τα πλαστικά δάπεδα του είχαν τοποθετηθεί το 1990
και η αφαίρεση τους ανάδειξε ένα νέο είδος μυκήτων .Το τηλέφωνο και το μόντεμ τριγυρνούσαν  σε πορτ παγκαζ   αυτοκίνητου . Το αρχειακό υλικό της  ιστορία μας και του πολιτισμού μας πεταμένα παρέα με σαλαμίδια , ποντίκια και αράχνες .
Και τώρα κυρίες και κύριοι μετά από εθελοντική εργασία και με την συνεισφορά του ιδιοκτήτη χωρίς την παραμικρή σπάταλη δημόσιου χρήματος  λειτουργεί πολυχώρος.
Όπου εκτίθενται η καταστροφή της αλιευτικής τέχνης ,  ιστορικό αρχείο από το 1913  , μοντέλα παλιών αλιευτικών σκαφών , καταγραφή και ερμηνεία στο σύνολο των τοπικών τοπωνυμίων ξηράς και θαλάσσης , πλήρης δικτύωση και από την προηγούμενη  εβδομάδα , εκτίθενται πίνακες από την πινακοθήκη του Πνευματικού κέντρου Λευκάδος άρα ΟΧΙ ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΥΡΙΑ !!!

Η Κοινότητα πρέπει συνεχώς να αποδεικνύει  ότι δεν είναι ελέφαντας ……

Υ.Γ Ο Σπύρος Λογοθέτης είναι ο μοναδικός που ζήτησε ενημέρωση και αυτό για τους τύπους των λεγομένων .

Ακόμη κύριοι δημοτικοί σύμβουλοι του Διαύλου ή οποιασδήποτε παράταξης είστε καλοδεχούμενοι στο κοινοτικό γραφείο για να να να παρακολουθήσετε τα έργα μας και αν δεν τα ανεβάζουμε φώτο στη βιβλιόφατσα , απλά δεν μας αρέσουν οι καρδούλες και τα βελάκια και κάνουμε τη δουλειά μας

Καλημέρα σας.

Πηγή Φώτο: Σπύρος Αλβανίτης

About Ομάδα Σύνταξης 27547 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.