ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ: Η Ορεινή Λευκάδα βρίσκεται σε εγκατάλειψη.


Πηγαδησάνοι, Εγκλουβή, Καρυά… Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ  βρέθηκε στην ορεινή Λευκάδα σε μία συζήτηση με τους κατοίκους που κατέθεσαν  την αγωνία και τον προβληματισμό τους  για το αύριο των χωριών τους. Και τις απαντήσεις τις έχει η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Λιβιτσάνος, μίλησε με συγκεκριμένες προτάσεις για την σωτηρία από την εγκατάλειψη της ορεινής Λευκάδας . Αναφέρθηκε σε απλά και εύκολα έργα που μπορούν να γίνουν ώστε να διευκολύνουν τη ζωή των κατοίκων. Αρκεί η δημοτική αρχή που θα εκλεγεί να έχει θέληση και στόχους για  να στηρίξει την ορεινή Λευκάδα. Να έχει όραμα για τα χωριά μας, να υλοποιεί το προεκλογικό της πρόγραμμα και να μην τα ξεχνάει την επομένη των εκλογών.

Στην Καρυά , τελευταίο σταθμό της χθεσινής περιοδείας ο υποψήφιος δήμαρχος, Γιάννης Λιβιτσάνος, παρουσίασε τον υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο στην Καρυά. Τον φυσιοθεραπευτή Ζώη Χαλικιά. Ένα νέο άνθρωπο με διάθεση προσφοράς και φρέσκιες ιδέες για το τόπο. Γι αυτό και οι κάτοικοι  τον υποδέχτηκαν θερμά και με την ελπίδα  ότι κάτι μπορεί ν΄ αλλάξει.

LefkadaToday.gr – Σημαντική Ενημέρωση:

Στο πλαίσιο της νέας πολιτικής του Facebook, πολλές από τις αναρτήσεις μας, είναι πιθανόν να μην σας εμφανίζονται στο news feed τόσο συχνά όσο παλιότερα. Προκειμένου να μην χάνετε καμία από τις αναρτήσεις μας, ακολουθήστε την παρακάτω απλή διαδικασία:
– Στη σελίδα του Lefkada Today στο Facebook, Επιλέξτε το κουμπί ‘Ακολουθείτε‘ και στη συνέχεια την επιλογή ‘Να Εμφανίζονται πρώτα

About Ομάδα Σύνταξης 25561 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.