Κλείνουν γυμνάσια και λύκεια για ένα μήνα


Ο Βασίλης Κικίλιας προανήγγειλε lockdown σε όλη την χώρα για ένα μήνα και όσον αφορά τα γυμνάσια και τα λύκεια μπαίνει λουκέτο για 30 ημέρες!

Ο Βασίλης Κικίλιας προανήγγειλε lockdown σε όλη την χώρα, το οποίο θα κρατήσει 30 ημέρες, ενώ θα μπει λουκέτο σε γυμνάσια και τα λύκεια.

Ο υπουργός Υγείας μίλησε στον ΑΝΤ1 και ανέφερε στον Νίκο Χατζηνικολάου, πως ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση έκαναν δεκτή την σχετική εισήγηση των λοιμωξιολόγων. Παράλληλα, προανήγγειλε πως θα μπει η Ελλάδα σε lockdown για 30 ημέρες, καθώς πρόκειται για μια πρόταση της Επιτροπής των λοιμωξιολόγων, η οποία έγινε δεκτή από τον πρωθυπουργό.

Επίσης, ο Βασίλης Κικίλιας διευκρίνισε πως τα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας θα κλείσουν για ένα μήνα, τα δημοτικά όμως πρόκειται να συνεχίσουν κανονικά την λειτουργία τους.

Στη συνέχεια επισήμανε πως το lockdown επιβάλλεται, γιατί «η χώρα σιγά σιγά περνάει στο “κόκκινο”», ενώ για περισσότερες λεπτομέρειες παρέπεμψε στις ανακοινώσεις που θα κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης το πρωί της Πέμπτης, μαζί με τον Σωτήρη Τσιόδρα.

About Ομάδα Σύνταξης 28497 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.