Κινητικότητα στο θέμα της Μαρίνας Λευκάδας. Το πόρισμα των ορκωτών λογιστών έχει στα χέρια της η δημοτική αρχή.


Το θέμα της λειτουργίας της Μαρίνας Λευκάδας θέτει επισταμένως το δημοτικό συμβούλιο ερωτήσεις του ο δημοτικός σύμβουλος Μάκης Μελάς.

Όπως ανέφερε έχουν αρχίσει κάποιοι να καταθέτουν αναφορικά με τα διαχειριστικά του δήμου, ενώ όπως έχει πληροφορηθεί έχουν αποσταλεί κάποιες επιστολές για να μοιραστούν στους δημοτικούς συμβούλους, λέγοντας ότι μία από αυτές αναφέρει και το όνομα του.

Ο ίδιος θέλησε να μάθει αν θα μοιραστούν στο δημοτικό συμβούλιο,  “για να δούμε ποιες θα είναι οι καταγγελίες και τι λένε μέσα, καθώς περιλαμβάνουν κάποια πρωτοφανή πράγματα πως κάποια λειτουργούσαν χωρίς τις νόμιμες άδειες.”

Στην απάντηση του ο δήμαρχος Λευκάδας Χαράλαμπος Καλός είπε ότι δεν προβλέπεται το μοίρασμα των επιστολών δεξιά και αριστερά, αυτό όμως που μπορώ να σας πω είναι ότι υπάρχει εξέλιξη το συγκεκριμένο θέμα για αυτό και η κινητικότητα.

Έχει επιδοθεί στο δήμο Λευκάδας το πόρισμα των ορκωτών λογιστών από μία εντολή που είχε δώσει η προηγούμενη δημοτική αρχή και το θέμα μας απασχολεί και σε επίπεδο νομικό για τον τρόπο με τον οποίον θα κινηθούμε.

Στην συνέχεια θα ενημερωθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο για να τοποθετηθεί.

Εξαιρετικό ενδιαφέρον έχει ωστόσο το πόρισμα των ορκωτών λογιστών, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες του LefkadaToday κάποια στοιχεία του αναμένεται να μονοπωλήσουν το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης το προσεχές χρονικό διάστημα.

About Ομάδα Σύνταξης 28512 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.