Κέρκυρα διπλό έγκλημα: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών «βλέπουν» οι Αρχές – Σύνδεση με τη διπλή δολοφονία στη Βάρη [pics]


Μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα βρέθηκαν αστυνομικοί στην Κέρκυρα όταν εντόπισαν σε πάρκινγκ βίλας στο Χαλικούνα δύο άνδρες δολοφονημένους μέσα στο αυτοκίνητό τους. Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για δύο Μαυροβούνιους, ενώ οι αστυνομικοί βλέπουν «ξεκαθάρισμα λογαριασμών» πίσω από την εν ψυχρώ δολοφονία τους. Σημειώνεται πως οι δύο άνδρες βρέθηκαν νεκροί μέσα στο αυτοκίνητό του λίγο έξω από την οικία που νοίκιαζαν για διακοπές στην περιοχή.

Οι αρχές συνδέουν τη διπλή δολοφονία στην Κέρκυρα με τη διπλή δολοφονία σε ταβέρνα στη Βάρη πριν από έξι περίπου μήνες, όπου τότε είχαν πέσει νεκροί οι Ιγκόρ Ντέντοβιτς και ο Στέβαν Σταμάτοβιτς. Στο σημείο του εγκλήματος στον Χαλικούνα αναμένεται να βρεθεί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δύο Μαυροβούνιοι είχαν έρθει στην Ελλάδα με το άνοιγμα των συνόρων, ενώ ένα τρίτο πρόσωπο είχε νοικιάσει για λογαριασμό τους την συγκεκριμένη εξοχική κατοικία στην Κέρκυρα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα δύο θύματα είχαν πλούσιο ποινικό παρελθόν, ενώ οι ελληνικές αρχές αναμένουν απαντήσεις από την Ιντερπόλ, ώστε να εξακριβώσουν το ποινικό παρελθόν των δολοφονημένων.

Τα ΜΜΕ του Μαυροβουνίου αναφέρουν πως νεκροί είναι οι Μπαρανίν Άλαν Κοζάρ και Νταμίρ Χάντζιτς από την περιοχή Ουτζίζ του Μαυροβουνίου.  Οι δύο άνδρες φέρονται ως μέλη της εγκληματικής οργάνωσης «Σκαλιάρι». Μάλιστα, οι δολοφονημένοι στη Βάρη θεωρούνταν αρχηγοί των «Σκαλιάρι», ενώ συνδέονταν φιλικά με τον Κόζαρ.

Τέλος, Μαυροβουνιακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Κοζάρ είχε κατηγορηθεί για τη δολοφονία αρχηγού άλλης εγκληματικής οργάνωσης. Ο ίδιος είχε καταδικαστεί σε φυλάκιση έξι ετών και δέκα μηνών ως δράστης τριών εκρήξεων στο Splendid Hotel στο Becici και για εκβίαση του Σέρβου επιχειρηματία Zarko Radulovic, συνιδιοκτήτη του ξενοδοχείου. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει εκδοθεί ένταλμα εναντίον του έτερου νεκρού, Χάντζιτς για τη δολοφονία ενός από τα υψηλότερα μέλη της μαφίας, ο οποίος σκοτώθηκε στο Βελιγράδι την 1η Ιανουαρίου 2018 στο γκαράζ του σπιτιού του.

Πηγή: flash.gr

About Ομάδα Σύνταξης 27412 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.