Κερδίζουν την εμπιστοσύνη των δημοτών ο Χαράλαμπος Καλός και η «Σύγχρονη Λευκάδα»


Δυναμικό «παρών» δίνουν οι κάτοικοι των χωριών της Λευκάδας στις συγκεντρώσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας». Η ανάγκη των κατοίκων να μοιραστούν τα προβλήματα που τους απασχολούν είναι μεγάλη, γεγονός που αποδεικνύει την απόσταση που χωρίζει την νυν δημοτική αρχή από την καθημερινότητα των δημοτών. Οι ομιλίες του επικεφαλής της «Σύγχρονης Λευκάδας», εστιάζονται στην ουσιαστική επίλυση των σοβαρών και χρόνιων προβλημάτων των χωριών και όχι στη φθηνή και ανέξοδη κριτική.

Οι πολίτες βλέπουν στο πρόσωπο του Χαράλαμπου Καλού έναν άνθρωπο που αξίζει να εμπιστευτούν για τη σοβαρότητα, τη γνώση και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει. Χαρακτηριστικά που αποτυπώνονται και στις προτάσεις της «Σύγχρονης Λευκάδας», που αποτελούν προϊόν πολύμηνης εργασίας.

Ο κ. Καλός και οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της «Σύγχρονης Λευκάδας» έχουν περιοδεύσει στα περισσότερα χωριά της Λευκάδας, καθώς και σε Κάλαμο, Καστό. Μετά την κυριακάτικη προεκλογική ομιλία στην Αθήνα για τους ετεροδημότες, ο κ. Καλός θα επισκεφθεί και τα υπόλοιπα χωριά του νησιού και θα μιλήσει σε όλες τις έδρες των πρώην δήμων της Λευκάδας.

 

About Ομάδα Σύνταξης 28501 Articles
To LefkadaToday.gr είναι μια σύγχρονη ενημερωτική ιστοσελίδα για όσα συμβαίνουν στην Λευκάδα και την ευρύτερη περιοχή.

1 Comment

 1. Σε πανελλαδικό επίπεδο θα υπάρξουν μετακινήσεις ψηφοφόρων και στις αυτοδιοικητικές και στις Βουλευτικές όταν γίνουν και στις Ευρω-εκλογές.
  Οι μετακινήσεις θάναι πολιτικού χαρακτήρα ( άλλο το κομματικό και άλλο το πολιτικό στοιχείο) και θα είναι απ την απώλεια του Σύριζα πος κυρίως το σοσιαλδημοκρατικό τοπίο ( κινάλ) και πρός την Χριστιανοδημοκρατία ( Νέα Δημοκρατία) και πρός το κκε.
  Η αναδιάταξη των συσχετισμών στο φάσμα της μεσαίας κοινωνικής διαστρωμάτωσης είναι επερχόμενη μια και η παρούσα κυβέρνηση Σύριζα αποστράφηκε τον μεσσαίο κοινωνικό και πολιτικό χώρο.
  Ο κραυγαλέος και φουριόζος προεκλογικός επιδοματισμός της κυβέρνησης ( ένα απωθημένο παλαιοκομματισμού που ποτέ μεταπολιτευτικά δεν βιώθηκε ώς τώρα) είναι και το σήμα κατατεθέν της εξαντλήσεως των πολιτικών εργαλείων ώς κομματικό πρόταγμα της κυβέρνησης γισ να αναφερθεί στον διογκωμένο κεντρώο μεσαίο χώρο.
  Δεν μπορεί την έκτακτη εισφορά του 2010-2015 να την πολλαπλασιάζεις και εκτραχύνεις ώς εισφορά αληλεγγύης το 2016 ώς τώρα , για να την αποδώσεις επιδοματικά προεκλογικά και ταυτόχρονα να επικαλείσαι την πλατύτερη κοινωνική συσσωμάτωση .Όταν στην κοινωνική υπαρκοτητα ο κεντρώος μεσαίος είναι το μεγαλύτερο τμήμα της κοινωνικής ολότητας.Και μάλιστα υπό την υπόνοια του αντισυνταγματικού αυτής της διπλής φορολόγησης ώς εισφορά αληλλεγγύης.
  Η όποια επιδοματική προεκλογική πρακτική μπορεί σε πρωτόλεια κοινοβουλευτικά χρόνια να ειχε κάποια έστω και κομματική προπτική, αλλά σε έναν ύστερο θεσμοποθημένο κοινοβουλευτισμό όπως στην Ελλάδα , και δή σε οικονομική μακροχονια υφεσιακή κρίση, η οικονομική προγραμμστισμένη έως και απαρέγκλιτα ορθολογικότητα ακολουθεί την πολιτική αναγκαία να υπάρχει προγραμματική κανονικότητα.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*


This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.